Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li moze da se odradi ugovor sa zakupodavcom ako nema nasu licnu kartu? Da li moze na pasos, posto su ljudi u inostranstvu?
Sam sistem eAgrar ne prihvata broj pasoša pošto je kratak ali ima rešenja za toPotrebno je uneti broj pasoša i do 13 cifara dopuniti sa nulama.
Još jednom proverite da li osoba u R.Srbiji ima zaveden JMBG.Ako zaista nema onda je potrebno uneti broj pasoša.
Ja stvarno ne znam kako sve to funkcioniše. Izgleda da veterinari obeleže, onda ta matična služba koja uzima 20% vodi matičnu evidenciju ( šta god to značilo), a onda sve to šalju ovoj odgajivačkoj organizaciji koja sve to šalje ministarstvu. Tako sam razumeo celu stvar. Ali očigledno potpuno nepotreban posao.Trazi im da ti ispostave racun za usluge koje su uradili za tebe, pa kad ti donesu racun nemoj da uzmes jer te usluge nisi dobio. Ne znam kako moze da dodje neko i da trazi pare samo, kako se to danas moderno kaze na forumu, mogu da dobiju Bobana!
Koliko ja znam njima se plaća ali samo za prvotelke koje se prvi put uvode u matičnu evidenciju, dodju izmere joj dimenzije, dobije neku ocenu i još po nešto i za to im se plaća, za ostala grla koja su već redovno vode samo matičnoj sluzbi se plaća harač, valjda je takoJa stvarno ne znam kako sve to funkcioniše. Izgleda da veterinari obeleže, onda ta matična služba koja uzima 20% vodi matičnu evidenciju ( šta god to značilo), a onda sve to šalju ovoj odgajivačkoj organizaciji koja sve to šalje ministarstvu. Tako sam razumeo celu stvar. Ali očigledno potpuno nepotreban posao.
Mi imamo saradnju sa tom firmom što vodi matičnu službu ali sa odgajivačkom organizacijom apsolutno ništa. Mislim, nije to nikakva organizacija, to je tašna-mašna doo firma u kojoj radi jedna žena, koliko sam shvatio, ali preko nje to ide.
Zamoliću ako je neko upućen u taj sistem da mi potvrdi da li je zaista tako.