Nije tako jednostavno kao što ti misliš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Modalitet za rešavanje problema korišćenja poljoprivrednog zemljišta bez pravnog osnova, na kome nisu rešeni imovinsko pravni odnosi, biće utvrđen najkasnije do kraja septembra 2024. godine, a u svrhu ostvarivanja prava na podsticaj u poljoprivedi.Da li je raspisano tj proslo ono da kada nema ugovora za zemlju da se prijavi? Zaboravih tacno naziv kako stoji u eagraru
Sad sam tek primetio neki dan nisam video.Otkad je to ubaceno....Ja mislim da to nije zbog subvencija.
Modalitet za rešavanje problema korišćenja poljoprivrednog zemljišta bez pravnog osnova, na kome nisu rešeni imovinsko pravni odnosi, biće utvrđen najkasnije do kraja septembra 2024. godine, a u svrhu ostvarivanja prava na podsticaj u poljoprivedi.
Prijava obrade zemljišta po drugom osnovu
Prijavite obradu zemljišta koje niste mogli da upišete u RPG po nekom od tri zakonska osnova
Prijava obrađivanja zemljišta bez pisanog ugovora o zakupu
Prijava obrađivanja zemljišta iz komasacije, bez rešenja o raspodeli komasacione mase
Prijava obrađivanja državnog zemljišta bez ugovora
Još uvek se ništa ne zna da li će biti i kada će biti (Uglavnom treba da se pojavi ta Izjava koja se isto overava kod Notara).
Onda u tvojoj psss moraju imati exel bazu podataka pa ti mogu proveriti ko je u pitanju. Ako hoce.Ja sam pre 2 nedelje to isto pokušao i samo su mi rekli ne možemo to da vam kažemo.
Kao u fazonu dobili smo zabranu da dajemo takve informacije.