Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste bio je neki problem sa serverom ali kratko (Sada radi sve ).Kao da je pao sistem
Upišite samo deo koji obrađujete (Samo taj deo što je od tog vlasnika, od drugog ne pošto niste napravili s njim ugovor).Pitanje za Srdjana. Ubacio sam neke parcele u gazdinstvo. na jednoj mi stoji crveni trougao i piše sledeće
Бр. 1930952
Потребно је да се изврши измена или допуна информација у складу са позивом који Вам је послат Uskladiti površinu parcela iz ugovora o zakupu sa vlasništvom u katastru
Vlasnik parcele ima 1/2. Do sad sam sve takve parcele pravio ugovor na celu površinu a u delu "površina koja se obradjuje" unosio taj udeo. Ako se dobro sećam i ti si tako objašnjavao. Otkud sad ova poruka?
U "površinu parcele" sam uneo celu površinu. A u "deo koji se obradjuje" tu polovinu za koju imam ugovor. Da li treba i na "površinu parcele" da upišem tu polovinu?Upišite samo deo koji obrađujete (Samo taj deo što je od tog vlasnika, od drugog ne pošto niste napravili s njim ugovor).
Da odustanak od žalbe i dalje postoji, ako ne dobijete danas do kraja nedelje će te dobiti i tu opciju na platformi ePodsticaji.Juče sam primetio da su mi dva zahteva za subvencije ovaca prihvaćena, tako stoji na epodsticajima. Jutros su u esanduče stigla i rešenja, koja sam prihvatio. E sad, nemam opciju za odustanak od žalbe. Gledao sam tutorijal ali na tom mestu gde se odustaje od žalbe, kod mene nema ničega. Da li još uvek postoji ta opcija? Na kraju krajeva, nije hitno i mogu da sačekam ali sam hteo da isprobam i možda malo ubrzam celu stvar.
Uradite kako je rekao @milan971U "površinu parcele" sam uneo celu površinu. A u "deo koji se obradjuje" tu polovinu za koju imam ugovor. Da li treba i na "površinu parcele" da upišem tu polovinu?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Pa tako sam i uradio! Zato mi nije jasno otkud crveni trougao i ta poruka...?Da odustanak od žalbe i dalje postoji, ako ne dobijete danas do kraja nedelje će te dobiti i tu opciju na platformi ePodsticaji.
Uradite kako je rekao @milan971
Pitanje za Srdjana. Imam u zakupu parcele koje su u vlasnistvu supruznika po 1/2 dela. Sa svakim imam ugovor i sve je okej u e agraru, takodje i prilikom sipanja dizela na pumpi kolicina dozvoljene nafte po snizenoj ceni je isto okej, ali prilikom zahteva za refakciju akcize tu nastaje problem. Tamo se brojevi parcela vide samo jednog suvlasnika dok drugog nema i sad nemogu da iskoristim taj deo refakcije. Sta mi je ciniti?
E sad i ja imam pitanje za našeg informatičara pomagača.
Neko je dobijao i po 5x (Rešenje i Odustanak od žalbe).Uđem u epodsticaje i imam opciju odustajanja od žalbe(umatičene krave) u 2 primerka ,i na oba primerka odustanem .
Niste pogrešili (Uvažiće se samo taj jedan).Da li sam pogrešio ili ne?