Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napomena: Za sam početak se nadam da ste napravili BackUp (Ako niste onda vam ne vredi da čitate ovo dole šta ću napisati) >Ako je telefon i dalje u životu onda pročitajte ovo dole <Instalirao ponovo consent id i sad nece da otvara eagrar.Nece da registracioni kod aktivira kada unesem rucno ili ga skeniram,pise nevazeci registracioni kod.Ja ne mogu da verujem koje je to sranje sto su napravili.Sta da radim?
znam i pazim sta kucaju...Da bi se račun prikazao u zahtevu za refakciju akcize goriva potrebno je da na fiskalnom računu bude upisano BPG sa šifrom 16 ako je u pitanju fizičko lice, odnosno JMBG sa šifrom 15 ako je fizičko lice u sistemu PDV-a i PIB sa šifrom 14 ako je u pitanju pravno lice.
Nije dovoljno dati samo NIS Agro karticu i to je to (Račun se neće pojaviti u vaše gazdinstvo) već mora da se kaže gore navedeno !
Pa da izvadim onda nove parametre u posti za consentc id?Ne mogu da verujem da mi izbacuje non stop nevazeci id i greskuNapomena: Za sam početak se nadam da ste napravili BackUp (Ako niste onda vam ne vredi da čitate ovo dole šta ću napisati) >Ako je telefon i dalje u životu onda pročitajte ovo dole <
Odgovor možete naći u ovoj temi Najčešća pitanje u temi eAgrar
I koliko se onda ceka Sent from my 2107113SG using Tapatalkpoljoinfo.com
Uf,da prostis ,golo sranje.To bi trebalo da radi medjutim nije to uredjeno ni malo,ako si dobio jednom kodove,potvrde identiteta,qr kod pa normalno da bi trebalo da se moze ulogovati prostim skeniranjem ili rucnim unosenjem ,medjutim ovo je bas bez veze uradjeno,nema neke prakticne primene ako svaki put moras zbog gluposti ici u postu i uzimati drugi papir koji u slucaju bilo kakve promene telefona nema nikakvu primenu.Moj komšija je promenio mobilni, a nije napravio backup. Isto smo probali da skeniramo prvobitni QR kod ali neće, pa je u pošti uzeo novi. Verovatno su ti kodovi jednokratni.
Sve dok je taj prvi telefon u životu može da se napravi BackUp eID naloga na ConsentID.Moj komšija je promenio mobilni, a nije napravio backup. Isto smo probali da skeniramo prvobitni QR kod ali neće, pa je u pošti uzeo novi. Verovatno su ti kodovi jednokratni.
Ako niste napravili BackUp onda morate ići u poštu po nove parametre.Pa da izvadim onda nove parametre u posti za consentc id?Ne mogu da verujem da mi izbacuje non stop nevazeci id i gresku
Baš zbog toga da se nejde 100x u poštu po nove parametre, postoji opcija "Napravi rezervnu kopiju naloga (BackUp)"Uf,da prostis ,golo sranje.To bi trebalo da radi medjutim nije to uredjeno ni malo,ako si dobio jednom kodove,potvrde identiteta,qr kod pa normalno da bi trebalo da se moze ulogovati prostim skeniranjem ili rucnim unosenjem ,medjutim ovo je bas bez veze uradjeno,nema neke prakticne primene ako svaki put moras zbog gluposti ici u postu i uzimati drugi papir koji u slucaju bilo kakve promene telefona nema nikakvu primenu.
Ili ako imate čipovanu ličnu kartu i znate koji joj je Pin i koristite čitač lične karte,onda preko svog naloga na e-upravi izdate sebi nove parametre bez odlaska u poštu. Da ne preterujem možda?
Dve ili pet ? Meni jos uvek radi logovanje preko LK na eupravu a mislim da sam isao pre oko 3-4 godine po parametre. Ili 2 godine vazi samo sertifikat za potpis, a za logovanje traje duze ?Naravno to se podrazumeva (Mada iskreno ako se već ima potpus na čipu ne mora da se koristi i ConsentID)
Ali tu ima jedan mali problem: kvalifikovani elektronski potpis važi dve godine i kada istekne ne može da se izdaju novi parametri za eID nalog (Za tu opciju onda mora da se ode u MUP po novi potpis koji opet važi dve godine).
Dve ili pet ? Meni jos uvek radi logovanje preko LK na eupravu a mislim da sam isao pre oko 3-4 godine po parametre. Ili 2 godine vazi samo sertifikat za potpis, a za logovanje traje duze ?
Пише послато на исплату ево већ 7 дана ни динара
Čim prihvatite rešenje i odreknete se prava na žalbu odmah taj dan dolaze pare na tekući račun.Takodje, čekam svaki dan.