E-Agrar

🙂:osmeh::ppozdrav:

Neko je dobijao i po 5x (Rešenje i Odustanak od žalbe).

Niste pogrešili (Uvažiće se samo taj jedan).

Do sada nije pravljen problem zbog toga :nono:❗.
Zapravo znaju da ubace i prvotelke, kao i staroumaricena grla. Zato bude po dva odricanja zalbe u epodsticajima. Razliciti su brojevi predmeta. Ne govorim o esanducetu.....

Da li neko zna više o opciji PESTICIDI koja se pojavila u eAgraru? Iz kol centra kažu da uredba tek treba
da izađe i ne znaju ni oni više. Pretpostavljam da se radi o nekom povratu..

Verovatno će to ipak biti o ograničenju kupovine količine pesticida samo za prijavljene površine u gazdinstvu.....
Već su to ranije nešto najavljivali...

Poslednja izmena:
Jel zna neko na koji broj mogu nekome da se obratim u e-agrar?
Podneo sam nis-u zahtev za nisagro karticu.. I pre mesec dana zvao u Nis i tamo mi rekli da je sa njihove strane sve odrađeno i da se čeka na eagrar da odradi svoje. Pa bih da ih priupitam dokle su stigli..

Jel zna neko na koji broj mogu nekome da se obratim u e-agrar?
Podneo sam nis-u zahtev za nisagro karticu.. I pre mesec dana zvao u Nis i tamo mi rekli da je sa njihove strane sve odrađeno i da se čeka na eagrar da odradi svoje. Pa bih da ih priupitam dokle su stigli..
Kontakt telefon imate čim uđete na vaš
eRPG-eAgrar

Takođe imate i ovde u temi "Najčešća pitanja u temi eAgrar"

Kontakt podaci

infofoto-1024x682.jpeg

Kontakt telefoni

011/30-20-100
011/30-20-101
011/30-20-118
0800 106 107

Pozvati svakog radnog dana od 07:30 do 15:30 časova

E-mail adrese

uap.refakcija@minpolj.gov.rs
uap.callcentar@minpolj.gov.rs
uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs
office@minpolj.gov.rs

Uprava za agrarna plaćanja

https://uap.gov.rs/#kontakt

Zvanična veb prezentacija eAgrar-a​

https://eagrar.gov.rs
Skrolujte dok ne dođete do Budimo u kontaktu, u tekstu poruke napišite BPG, JMBG i vaš broj mobilnog telefona.

Jmb ih ja u čekanje od 2-3 meseca, jel treba konjima da orem dok oni ne namisle.
Inače hvala na informacijama.

Nisam u toku sa materijom oko NIS kartica i njihovih aplikacija, ali me jedan kolega zamolio da postavim pitanje na forumu na tu temu pa ću pokušati onako kako sam ga shvatio šta pita.
Kad se podnese zahtev NIS-u za aplikaciju, NIS kad odobri pošalje nešto da može da se instalira (ili aktivira - ne znam) aplikacija na telefon? (tako mi je objasnio) Da li je to odobrenje vezano za telefonski broj i/ili telefon, i da li ta aplikacija može da se instalira i na nekom drugom telefonu. Konkretno, njegova ćerka ima svoje gazdinstvo, dobila je od NIS-a da može da instalira aplikaciju na telefon, ali pošto uglavnom nije u selu (radi u gradu) da li može njen tata da instalira aplikaciju na svoj telefon i da joj on kupuje gorivo? Tata takođe ima svoje gazdinstvo i svoju aplikaciju.

Trebala bi ona da instalira na svoj telefon mada ko zna.
Ja sam jednoga dana sipao preko aplikacije na mom telefonu a greškom izdiktirao BPG od matorog i prošlo je sve bez problema.

Kako ono beše,kad se ispuni količina goriva 100 l/ha. da li i dalje može da se sipa na NIS karticu po 179 din?

@dukej Ne verujem da može imati dve aplikacije na jednom telefonu. Odnosno možda i može ako ima onu opciju koju imaju Šaomi telefoni (dupli prostor... tako nekako se zove) ali mislim da mora imati i još jednu sim karticu. Ali ako je ćera već prijavila njen broj..... Eventualno kada joj odobre pristup aplikaciji, da onda podnese zahtev za zamenu broja telefona. Ali će to možda dovesti do resetovanja aplikacije, pa će opet morati čekati na odobrenje.... Nzm....

Ok, pretpostavljam da je problem što tata ima na svom telefonu svoju aplikaciju, ali da li bi npr. mogla ćerkina aplikacija da se instalira na mamin telefon, mama nema gazdinstvo? A ćerka je kod prijavljivanja prijavila svoj broj. Pitanje je više bilo usmereno na to da li je aplikacija vezana za broj i aparat kao npr. konsent? Šta npr. kad neko razbije telefon ili ga izgubi, da li je problem da se instalira aplikacija na novi telefon?

Aplikacija se može instalirati na bilo koji tel. (ako dobro znam) ali šta vredi kada kod stiže na prijavljeni broj telefona. Tako da je po mom mišljenju aplikacija vezana za broj, mada, možda paralelno i za aparat.

Može da se promeni broj telefona, samo treba kontaktirati NIS. Meni nije htela da radi aplikacija sa Globaltel brojem, pa sam prebacio na A1, a pošto je dual sim telefon sve ionako stiže na jedno mesto.

Meni dve aplikacije (kartice) vezane za isti broj, pa svaki put kada udjem na aplikaciju moram iznova da unosim kôd.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Instaliraš aplikaciju Dual Space i možeš da imaš istu aplikaciju sa nekoliko korisnika. Time kloniraš instalaciju aplikacije i samo se uloguješ sa drugim nalogom, pri čemu onaj prvi takođe radi. Ja tako koristim Yettel aplikaciju kako bih pratio i dopunjavao kredit babi za njen broj, a istovremeno imam Yettel aplikaciju za svoj. Na istom uređaju.

Inače stigle su subvencije za ovce, sad još samo da se plati 20% harač matičnoj službi :(
Od odricanja od žalbe do isplate prošlo je 3-4 dana. Ja sam iznenađen :D

Nazad
Vrh