E-Agrar

Predao sam zahtev 09.02. Jos uvek stoji status primljen. Da li jos ima neko da tako dugo ceka? Email koji sam dobio sam prihvatio i od tada nista.
Ja sam podneo 1.2.2024. . Došlo mi je da je zahtev prihvaćen.

Ne stiže mi to za odricanje od žalbe. Da li to svima treba da stigne i gde se pojavi kad stigne?

Dušane, sam uradi to. Uđi ponovo u tvoj zahtev za subvenciju i videćeš jedno polje detalji, tu klilni i onda ta vodi dalje.

Ne stiže mi to za odricanje od žalbe. Da li to svima treba da stigne i gde se pojavi kad stigne?
Pre svega da li ste prihvatili Rešenje koji je došao u vaše eSanduče ?

Onda odradite ovako kako sam obljasnio ovde (Link)

Odricanje od žalbe na doneto rešenje

07bc2c9478ae67812.png

142d9f637d35d0a30.jpeg

2c3676211a61d095f.jpeg

360fc092f28c24f87.jpeg

4f2f816e0f387d3a3.jpeg

5ef24c41d75b9fdfc.png

Poslednja izmena:

Ovako će ti izgledati.
Čekaj, proveravaj svakog dana oko podneva.

Srdjan01 izbacuje na kompu kod tasta da je na njemu windous 7 i treba da se uradi 10-ka. Da li to stvarno mora jer sam na istom uradio prijavu. Generalno treba mi da otvorim dokument u e sanducetu ali pise da ima greska

Dozvolili su unos parcela za subvencije i bez verifikacije od danas. Veroatno to rade...

Srdjan01 izbacuje na kompu kod tasta da je na njemu windous 7 i treba da se uradi 10-ka. Da li to stvarno mora jer sam na istom uradio prijavu. Generalno treba mi da otvorim dokument u e sanducetu ali pise da ima greska
Sama funkcionalnost eAgrar-a ne zavisi od sistema (eAgrar radi i na Linux i na Androidu i na iOS i na Windows varijante).

To upozorenje je više od strane Microsoft (Tačnije prestala je podrška za Windows 7 pa se savetuje da se pređe na Windows 10 ili noviji Windows 11).

Dozvolili su unos parcela za subvencije i bez verifikacije od danas. Veroatno to rade...
Tačno kako su rekli meni u call centru. Zahtev je u radu zato što imate parcelu na verifikaciji. Ali opet i kad nju dodam sad po novom, zahtev neće biti prihvaćen dok ne prodje verifikacija.

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Možda nemaju trenutno novaca, pa da zbog eventualno dužih verifikacija odgode plaćanje dok se skupi kinta? :osmeh:

Imam jednu parcelu na verifikaciji i nije velika. Stoji već 2 nedelje tako. Ako i u ponedeljak bude ista situacija, tačno ću je obrisati, pa kad isplate subvencije ponovo je dodam pa nek onda verifikuju koliko hoće...

Па немој је брисати поднеси захтев за субвенције за остале, а она нек стоји и чека ферификацију. Мада мислим да и за њу можеш поднети иако чека верификацију.

Imam jednu parcelu na verifikaciji i nije velika. Stoji već 2 nedelje tako. Ako i u ponedeljak bude ista situacija, tačno ću je obrisati, pa kad isplate subvencije ponovo je dodam pa nek onda verifikuju koliko hoće...

Tako je i meni zbog 1 ha stoji 70 ha na čekanju već 3 nedelje😟
Tačno ću j još par dana i obrisati je.

Па немој је брисати поднеси захтев за субвенције за остале, а она нек стоји и чека ферификацију. Мада мислим да и за њу можеш поднети иако чека верификацију.
Ne čitaš. I podnet je zahtev za ostale, nje nema u zahtevu. Ali u call centru su mi dva puta rekli da zbog te na verifikaciji zahtev stoji u radu, iako se ona ne nalazi na spisku u zahtevu. Možeš podneti sad i za tu parcelu ali opet če se čekati verifikacija za isplatu...

Tako je i meni zbog 1 ha stoji 70 ha na čekanju već 3 nedelje😟
Tačno ću j još par dana i obrisati je.

Meni od 22 decembra stoji parcela od 28ar... i ceka verifikaciju, predao zahtev 01.02. i nista..bilo je u "radu". PA sam bez te parcele predao zahtev, kad sam video da nista se ne menja danima onda sam brisao, pa sad stoji opet vec 5 dana, pise da je "izmenjen"

p.s. ovo vidim da ce da potraje

Ovako će ti izgledati.
Čekaj, proveravaj svakog dana oko podneva.
Nema ništa na oba gazdinstav za koja sam podnosio zahteve. Ma dobro, koliko vidim to odricanje je kako bi se ubrzalo isplata. Bitno mi je da legne, dal će nešto pre ili kasnije nema veze. Mislim da ne bi nikako smelo da bude problema sa isplatom jer se nisam odrekao prava na žalbu.

U rešenju o usvajanju piše da pravo na zalbu ističe 8 dana nakon prjema rešenja koje sam ja dobio 29.02.2024. Tako da je moguće da se opcija autmatski sklanja nakon isteka roka jer ja sam prvi put proverio juče. Jel neko imao slična iskustav?

Inače na one brojeve ne uspevam da dobijem nikog.

Nazad
Vrh