E-Agrar

Zašto neki račun se pojavi na e agrar a neki NE ? Od 5 dva se vidi samo....

I nama isto, mislio sam da je do racuna. Znaci ima nas jos takvih. Sreca mama cuva racune u koverti :)

Inace pojavio nam se broj svinja u eagraru koje su roditelji prijavili na popisu poljoprivrede.
Sta je sa tim potrebno?

I kod mene se pojavili svinji na eagraru i crveni trouglic. Trazi izjasnjavanje da li je proizvodnja organska ill konvencionalna. Posto mi je zahtev u procesu kao primljen pitanje je da li sada vrsiti promene.

Bila je nadogradnja servera na bolji

Ово ми сада искочио на две табле, каже није тачна површина?
Па бр 27 је овај што пише 05754,а друга бр 28 е ту има проблем када поделим на пола таблу испада 22338,5,а у ПСС нису убацили то ,5 јер кажу, неће прихватити.
Uvek pišite manje pošto sam sistem neće prihvatiti to ćoškasto (,5)

Vi trebate da odradite ovako 2 ha 23 ar 38 m² + 2 ha 23 ar 38 m²= 4 ha 46 ar 76 m² (U katastru vam piše 77m²)

U vašem slučaju znate da trebate da pravite Ugovor sa dve osobe pošto je udeo u parceli 1/2 a ne 1/1

Ja bi ovde napravio jedu anketu a tice se drugog dela subvencija koje treba pravdati racunima.
Ako bi kojim slucajem "pojeo vuk magare" od strane rezima i ostalo samo na ovih 18k da li bi ste skupili muda i izasli da branite ovo ili bi bili zadovoljni i sa ovih 18k!

Bila je nadogradnja servera na bolji

Uvek pišite manje pošto sam sistem neće prihvatiti to ćoškasto (,5)

Vi trebate da odradite ovako 2 ha 23 ar 38 m² + 2 ha 23 ar 38 m²= 4 ha 46 ar 76 m² (U katastru vam piše 77m²)

U vašem slučaju znate da trebate da pravite Ugovor sa dve osobe pošto je udeo u parceli 1/2 a ne 1/1
Не разумем како са две особе? Па правио сам уговор са особом од које радим земљу?

Od 7-8 racuna do sada sa 5 sam imao problem.Jednostavno se ne pojavi na E-agraru.Zove se call centar pumpe, malo ubedjivanja,jer insistiraju da se ode do pumpe da se dobije izmenjeni racun.Na kraju sam trazio svaki put da mi daju kontakt pumpe na kojoj je sipano i reseno je u razgovoru sa menadzerom pumpe.Sustina je da treba da "azuriraju" racun.Kako, zasto i zbog cega stvarno ne bih znao, ali se posle tog njihovog azuriranju u roku od najvise 24 h svaki pojavi na E-agraru.

Не разумем како са две особе? Па правио сам уговор са особом од које радим земљу?
Vidite i sami da vam u katastru piše udeo 1/2 zato se i pravi ugovor sa dve osobe i parcela se deli (Kada se doda Izvod iz eKatastra to uvek pravi problem).

Ako vam piše da ide na proveru onda ne dirajte ništa (Samo ako opet bude crveno onda morate ovo da odradite).

Meni se svaki račun pojavi u roku od sat vremena. Obratite pažnju da vam kasir koji kuca račun ispred JMBG.a ili Pib.a ukuca šifru 15. Ta šifra podrazumeva da se automatski prijavljuje račun na e-agrar. Koliko sam ja razumela našeg kasira do sada su postojale druge šifre, 15 im je nova i možda zaborave da je ukucaju, proverite na tim računima koji nisu prošli. Odnesite im i oni to lako i brzo isprave.

Meni se svaki račun pojavi u roku od sat vremena. Obratite pažnju da vam kasir koji kuca račun ispred JMBG.a ili Pib.a ukuca šifru 15. Ta šifra podrazumeva da se automatski prijavljuje račun na e-agrar. Koliko sam ja razumela našeg kasira do sada su postojale druge šifre, 15 im je nova i možda zaborave da je ukucaju, proverite na tim računima koji nisu prošli. Odnesite im i oni to lako i brzo isprave.
Meni piše ID (šifra) 15 i eto već 10. Dan nisu se pojavili na e-agrar. Kontaktirao sam NIS i rekli su mi da nije do njih već do poreske uprave. Uglavnom samo treba strpljenja računi nisu se izgubili pojaviće se.

Kad sam kupio seme, u poljo apoteci su mi ukucali na fiskalni šifru 16 i onda moj BPG.
Nisam u sistemu PDV-a a po ovim cenama naših proizvoda, nikad neću ni biti. :haha:

Vidite i sami da vam u katastru piše udeo 1/2 zato se i pravi ugovor sa dve osobe i parcela se deli (Kada se doda Izvod iz eKatastra to uvek pravi problem).

Ako vam piše da ide na proveru onda ne dirajte ništa (Samo ako opet bude crveno onda morate ovo da odradite).
Видим али ја радим земљу само од једног власника односно половину те њиве, други део ради други власник односно он ради свој део. Како са њиме да правим уговор ако ја не радим ту другу половину? Ево ме у ПСС они су ми то пријављивати да ја не чачкам без везе и не зезнем нешто(као по обичају) 😁

Drale,izgleda u eagraru to nevide,imam i ja jednu taku parcelu od 4.5ha na troje vlasnika od dvoje ja radim a treci je dao nekome drugome,ali ja sam tu parcelu prijavio davno jos u trezoru pa nije bio problem

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Nazad
Vrh