Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uvek pišite manje pošto sam sistem neće prihvatiti to ćoškasto (,5)Па бр 27 је овај што пише 05754,а друга бр 28 е ту има проблем када поделим на пола таблу испада 22338,5,а у ПСС нису убацили то ,5 јер кажу, неће прихватити.
Не разумем како са две особе? Па правио сам уговор са особом од које радим земљу?Bila je nadogradnja servera na bolji
Uvek pišite manje pošto sam sistem neće prihvatiti to ćoškasto (,5)
Vi trebate da odradite ovako 2 ha 23 ar 38 m² + 2 ha 23 ar 38 m²= 4 ha 46 ar 76 m² (U katastru vam piše 77m²)
U vašem slučaju znate da trebate da pravite Ugovor sa dve osobe pošto je udeo u parceli 1/2 a ne 1/1
Od 7-8 racuna do sada sa 5 sam imao problem.Jednostavno se ne pojavi na E-agraru.Zove se call centar pumpe, malo ubedjivanja,jer insistiraju da se ode do pumpe da se dobije izmenjeni racun.Na kraju sam trazio svaki put da mi daju kontakt pumpe na kojoj je sipano i reseno je u razgovoru sa menadzerom pumpe.Sustina je da treba da "azuriraju" racun.Kako, zasto i zbog cega stvarno ne bih znao, ali se posle tog njihovog azuriranju u roku od najvise 24 h svaki pojavi na E-agraru.Zašto neki račun se pojavi na e agrar a neki NE ? Od 5 dva se vidi samo....
Vidite i sami da vam u katastru piše udeo 1/2 zato se i pravi ugovor sa dve osobe i parcela se deli (Kada se doda Izvod iz eKatastra to uvek pravi problem).Не разумем како са две особе? Па правио сам уговор са особом од које радим земљу?
Meni se svaki račun pojavi u roku od sat vremena. Obratite pažnju da vam kasir koji kuca račun ispred JMBG.a ili Pib.a ukuca šifru 15. Ta šifra podrazumeva da se automatski prijavljuje račun na e-agrar. Koliko sam ja razumela našeg kasira do sada su postojale druge šifre, 15 im je nova i možda zaborave da je ukucaju, proverite na tim računima koji nisu prošli. Odnesite im i oni to lako i brzo isprave.Zašto neki račun se pojavi na e agrar a neki NE ? Od 5 dva se vidi samo....
Meni piše ID (šifra) 15 i eto već 10. Dan nisu se pojavili na e-agrar. Kontaktirao sam NIS i rekli su mi da nije do njih već do poreske uprave. Uglavnom samo treba strpljenja računi nisu se izgubili pojaviće se.Meni se svaki račun pojavi u roku od sat vremena. Obratite pažnju da vam kasir koji kuca račun ispred JMBG.a ili Pib.a ukuca šifru 15. Ta šifra podrazumeva da se automatski prijavljuje račun na e-agrar. Koliko sam ja razumela našeg kasira do sada su postojale druge šifre, 15 im je nova i možda zaborave da je ukucaju, proverite na tim računima koji nisu prošli. Odnesite im i oni to lako i brzo isprave.
Видим али ја радим земљу само од једног власника односно половину те њиве, други део ради други власник односно он ради свој део. Како са њиме да правим уговор ако ја не радим ту другу половину? Ево ме у ПСС они су ми то пријављивати да ја не чачкам без везе и не зезнем нешто(као по обичају)Vidite i sami da vam u katastru piše udeo 1/2 zato se i pravi ugovor sa dve osobe i parcela se deli (Kada se doda Izvod iz eKatastra to uvek pravi problem).
Ako vam piše da ide na proveru onda ne dirajte ništa (Samo ako opet bude crveno onda morate ovo da odradite).