radashin
Član
Nije umro nosioc gazdinstva. Nosioc je unuk. Umro je član, a vlasnik zemlje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po tom pitanju se čeka ostavinska pa kada prođe ostavinska onda se doda parcela sa novim vlasnikom.Nije umro nosioc gazdinstva. Nosioc je unuk. Umro je član, a vlasnik zemlje.
Da neka ne pipa ništa ako mu je zahtev Prihvaćen.Znači, da narani prasići i da ne pipa dugmići?
Dok ne dobije subvencije neka ne radi ništa.Komšiji je umro otac pre 7-8 dana. Bio je član gazdinstva, zemlja se vodi na njegovo ime.
Šta sada treba da uradi sin, kakva je procedura?
Slican slucaj ima moj drugar.On je nosilac.Majka clan i preminula.Bila ostavinska ali parcela nije obuhvacena ostavinskom raspravom.Majka i dalje clan ,parcela se vodi na nju ali u zahtevu za subvencije pise " u radu".Predpostavljamo da je zbog ovoga.Da neka ne pipa ništa ako mu je zahtev Prihvaćen.
Ostavinska će se svakako održati pa čim se završi neka se parcela obavezno prebaci na novog nosioca.
Po ovome što sam pročitao jeste to je problem (Recite drugaru neka pozove 0800 106 107 i da vidi da li ima još neki problem ili je samo taj jedan).Slican slucaj ima moj drugar.On je nosilac.Majka clan i preminula.Bila ostavinska ali parcela nije obuhvacena ostavinskom raspravom.Majka i dalje clan ,parcela se vodi na nju ali u zahtevu za subvencije pise " u radu".Predpostavljamo da je zbog ovoga.
Gde si ti stari forumašu ?Такође, све потребне информације можете добити и позивањем на телефоне контакт центра УАП-а 011/3020100, 3020101, 3020118 и 0800/106107