E-Agrar

I ja bih imao jedno pitanje.Možda neko zna odgovor. Nisu mi još prihvaćene sve dodate parcele a neke jesu.Kad sam izmenio zahtev u e podsticajima,a ima još neke parcele da dodam,nemam varijantu za izmenom zahteva a ni za dodavanjem novog zahteva.Dali imamo pravo na samo jednu izmenu i zaključavanje ili ću moći još da dodam parcele? Dobio sam sinoć u e sanduče da je usvojen zahtev sa količinom zemlje i količinom para koje me sleduju.

I ja bih imao jedno pitanje.Možda neko zna odgovor. Nisu mi još prihvaćene sve dodate parcele a neke jesu.Kad sam izmenio zahtev u e podsticajima,a ima još neke parcele da dodam,nemam varijantu za izmenom zahteva a ni za dodavanjem novog zahteva.Dali imamo pravo na samo jednu izmenu i zaključavanje ili ću moći još da dodam parcele? Dobio sam sinoć u e sanduče da je usvojen zahtev sa količinom zemlje i količinom para koje me sleduju.
Ako je zahtev usvojen, više nema izmene za ovu godinu.

Da li sme da se promeni setvena struktura nakon isplate subvencija ? Jer najverovatnije moram na neke njive drugo sejati nego što je predato trenutno. Ili to da promenimo tek posle setve kad već budemo 100 % sugurni koju strukturu ćemo imati ?
Iskreno moj savet vam je da odradite ovo što sam vam podebljao (Samo je jako važno da sada 100% navedete ono što ćete i posejati i da više ne menjate biljnu kulturu u eRPG)
Čim vam je došlo Rešenje u eSanduče i samim tim status na ePodsticaji vam je prešao u Prihvaćen to je to više zahtev na ePodsticaji ne možete da menjate i da želite.

Poslednja izmena:
Gostovanje-TV-Happy.jpeg

Poslednja izmena:
Traže da im priložim LK člana domaćinstva. Ne vidim nigde opciju da ubacim taj fajl. O novom gazdinstvu je reč, čeka verifikaciju.

Kako da dodam svoju zemlju jer sam clan gazdinstva? Stoji već neko vreme ovako,dodao sam sve sto su tražili od dokumenata za mene. Jel imao ko ovakav problem? Hvala .
771ea007bfbc8fb01bb1789e6bf5c60b.jpg

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

Pozdrav, podneo sam zahtev za subvencije, ali ocekujem jos da mi prodju 4ha parcela na eagrar. Da li to znaci da sam pozurio i trebao sacekati da one prodju pa tek onda da podnosim zahtev ili mogu i njih da dodam za subvencije kad mi se pojave u zemljisnom fondu?

Pozdrav, podneo sam zahtev za subvencije, ali ocekujem jos da mi prodju 4ha parcela na eagrar. Da li to znaci da sam pozurio i trebao sacekati da one prodju pa tek onda da podnosim zahtev ili mogu i njih da dodam za subvencije kad mi se pojave u zemljisnom fondu?
Strana-01.jpg
Strana-07.jpg
Strana-08.jpg

Sve ovo ste imali u ovoj temi

Zahtev možete da menjate sve dok vam piše sledeće

Zahtev ne možete da menjate ako vam piše sledeće

Kako da dodam svoju zemlju jer sam clan gazdinstva? Stoji već neko vreme ovako,dodao sam sve sto su tražili od dokumenata za mene. Jel imao ko ovakav problem? Hvala .
771ea007bfbc8fb01bb1789e6bf5c60b.jpg

To baš zna da potraje pogotovo sada što ima puno posla oko Verifikacija (Dodavanje Novih parcela u Zakupu) itd...

Poruke im šaljite na

1. uap.callcentar@minpolj.gov.rs
  2. uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs

Pozovite sledeće brojeve

011 302 01 00
011 302 01 01
011 302 01 18
0800 106 107

P.S Opet radi budimo u kontaktu (eAgrar).

Ako ste već član gazdinstva odradite sledeće

1. Prijavite se na taj eRPG
2. Izaberete dodaj parcelu člana
3. Odaberete vas kao Člana tog gazdinstva
4. Kliknete na U katastru ili U zakupu

Poslednja izmena:
To baš zna da potraje pogotovo sada što ima puno posla oko Verifikacija (Dodavanje Novih parcela u Zakupu) itd...

Poruke im šaljite na

1. uap.callcentar@minpolj.gov.rs
  2. uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs

Pozovite sledeće brojeve

011 302 01 00
011 302 01 01
011 302 01 18
0800 106 107

P.S Opet radi budimo u kontaktu (eAgrar).

Hvala Srki,da vidim samo jesam li sve uradio kako treba.

Komšiji je umro otac pre 7-8 dana. Bio je član gazdinstva, zemlja se vodi na njegovo ime.

Šta sada treba da uradi sin, kakva je procedura?

Komšiji je umro otac pre 7-8 dana. Bio je član gazdinstva, zemlja se vodi na njegovo ime.

Šta sada treba da uradi sin, kakva je procedura?
Poruka u temi "Najčešća pitanje u temi eAgrar" https://poljoinfo.com/threads/najčešća-pitanje-u-temi-eagrar.20329/post-1897235

Ali ajde i ovako da napišem ponovo :haha:

Šta je sve potrebno od dokumentacije da se promeni nosioc Poljoprivrednog Gazdinstva

1. Izjava novog nosioca da prihvata da bude nosilac (Izjava Prilog 5)
  2. Izjava svih članova da su članovi domaćinstva novog nosioca (Izjava Prilog 2)
  3. Potvrda iz banke ili ugovor o otvaranju namenskog računa

Šta je sve potrebno od dokumentacije da se postavi privremeni nosioc Poljoprivrednog Gazdinstva

1. Izvod iz Matične knjige umrlih trenutnog nosioca
  2. Izjava svih članova domaćinstva sa imenovanjem privremenog nosioca (Izjava Prilog 4)

Nazad
Vrh