uporedjuju podatke iz karastra, tako ako se ugovor poklapa sa podacima iz katastra prolazi na verifikacijiSamo da mi prođe verifikaciju, smanjiću prilikom unosa i obradivu i ukupnu pa valjda će proći bez obzira što su podaci u ugovoru veći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
uporedjuju podatke iz karastra, tako ako se ugovor poklapa sa podacima iz katastra prolazi na verifikacijiSamo da mi prođe verifikaciju, smanjiću prilikom unosa i obradivu i ukupnu pa valjda će proći bez obzira što su podaci u ugovoru veći.
ukupnu povrsinu ne mozes smanjitiuporedjuju podatke iz karastra, tako ako se ugovor poklapa sa podacima iz katastra prolazi na verifikaciji
Površinu parcele unosiš celu ,a površinu pod kulturom umanjiš za po 16a i na tih 16a upišeš šumu.Srđan01 imam jednu parcelu u zakupu. Kad skinem iz katastra ona se vodi kao njiva 3 klase. Kad se sve to pogleda preko GEO Srbija vidi se u jednom delu da ima drveća (liči na šumu). To je deo od od 32 ara. A šta se tu dešava. Prilikom vršenja komasacije taj deo, koji je nekada bilo u stvari deo korita reke Tamnave, je dodat ovoj parceli. Obzirom da su deda i stric imali na toj lokaciji zemlju i ni sa kim se nisu graničili oni su i dedinu i stričevu parcelu uvećali po 16 ari.
Moje pitanje za tebe je da li da celu površinu parcele umanjujem za taj deo? Predhodnih godina (kao i prošle) na ukupnu površinu sam dobijao subvenciju.
sa e katastra odstampas list nepokretnosti i slikas telefonom prilikom dodavanja sa mobilnog.Ako dodajes sa racunara skeniras i prilozis.Unosio sam rodjaku nove parcele, i vecina nije prosla. Razlog je to sto fali iz katasta nesto. Ja sam u ekatastru skrinsotovao odredjene parcele, i to prilozio, ali nisu prihvatili. Na koji nacin da im u eagraru dostavim izvod iz katastra? Jer skrinsot izgleda ne prolazi.
I koji moj to ne urade oni , imaju broj parcele naveden. Iovako im radimo 90% posla.
ja sam radio printscreen saver, pa prebacio u paint i save u JPG formatu, proslo je. Ili nije citljivo ili se podaci iz katastra i onog sto si ubacivao u eagrar negde ne poklapaju.Unosio sam rodjaku nove parcele, i vecina nije prosla. Razlog je to sto fali iz katasta nesto. Ja sam u ekatastru skrinsotovao odredjene parcele, i to prilozio, ali nisu prihvatili. Na koji nacin da im u eagraru dostavim izvod iz katastra? Jer skrinsot izgleda ne prolazi.
I koji moj to ne urade oni , imaju broj parcele naveden. Iovako im radimo 90% posla.
Rodjaku sam unosio parcele koje nisu u njegovom vlasništvu, tj u zakupu su. Takodje sam snimio u jpg formatu, ali nisu odobrili.ja sam radio printscreen saver, pa prebacio u paint i save u JPG formatu, proslo je. Ili nije citljivo ili se podaci iz katastra i onog sto si ubacivao u eagrar negde ne poklapaju.
A sto si ubacivao nove parcele i stavljao ekatastar? Za svoje vlasnistvo ti ne treba lista nepokretnosti.
Unosio sam rodjaku nove parcele, i vecina nije prosla. Razlog je to sto fali iz katasta nesto. Ja sam u ekatastru skrinsotovao odredjene parcele, i to prilozio, ali nisu prihvatili. Na koji nacin da im u eagraru dostavim izvod iz katastra? Jer skrinsot izgleda ne prolazi.I koji moj to ne urade oni , imaju broj parcele naveden. Iovako im radimo 90% posla.
Rodjaku sam unosio parcele koje nisu u njegovom vlasništvu, tj u zakupu su. Takodje sam snimio u jpg formatu, ali nisu odobrili.
Da dodaš možeš bilo kad, ali za subvenciju po HA mislim da neće moći jedino ako produže opet rok sa 31. marta na 01. april. Za naftu bi trebalo da može tokom cele godine.Da li ćemo moći i posle 1. aprila da dodamo nove parcele sa ugovorom overen kod Notara ? I da li će te parcele naknadno biti podležni subvencijom i refakcijom za naftu , i za seme ?