milan11
Član
Nista, cisto da napisem nesto, ne secam se kad je poslednji put proslo ovoliko vremena bez poruka na ovoj temi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poštovanje gospođo Sanja odgovor ste mogli da nađete u mojoj temi ali nema veze odgovorio vam je @ratatatuiMoram da promenim kulturu na jednoj parceli zbog stete uzrokovane misevima, a zahtev za subvencije je predat pocetkom meseca.
Lako sam to izmenila na svom profilu, ali u ePodsticaje je ostala stara kultura. Da li da podnesem novi zahtev ili kako to da resim?
Hvala!
Srđan01 je napisao(la):NAPOMENA: Zahtev možete da menjate jedino ako vam je status zahteva Primljen ili U radu, ako vam je status zahteva Prihvaćen ili Poslat na isplatu onda sam zahtev ne možete da menjate i to je to dobijate Subvencije samo za te prijavljene parcele.
Bez one Izjave (Da ja tu parcelu obrađujem pod krivičnom i materijalnom odgovornošću). što uskoro treba da dođe ne vredi ništa da prijavljejete tako.
@Srdjane da li moze jos blize objasnjenje za ovu izjavu kada ce izaci i gde se moze skinuti? To se saljem opet njima kroz eagrar ili kako?
Vidite da li ste na svakoj parceli naveli biljnu kulturu (Izmenite samo ono od prošle godine što ste ubacivali). Baš pročitajte što sam poslao @prozor (gospođi Sanji).@Srđan01
Pitanje oko obnove gazdinstva, kolega ne može da obnovi stoji mu greška uzgoj biljnih kultura.
Šta raditi sve smo probali ali ne ide.
Budite bez brige ne gleda se to.Jel ima veze dug za odvodnjavanje sa isplatom subvencije? Vode Vojvodine zadužuju u za januar 2024. a ne bi trebalo. Mislim da niko nije platio akontaciju jer su rekli da ne treba!?
Kad kliknete na to odmagli se.Sta je ovo zamagljeno??
Kliknite pa će se tekst odmagliti (Obrisao sa taj kod pa sada može da se pročita).Sta je ovo zamagljeno??
Odlična ideja, ako ovaj predlog pošalje više njih možda će ovo i da zaživi.Nije losa idea da na eagraru imate posebno gde moze da se skinu obrasci za ustupanje,u zakup i te neke izjave sto je potrebno za eagrar
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Imam dve njive gde su parcele katastarski moje, ali faktički ih obrađuje neko drugi. Trebaće nam bar 6 meseci da sredimo to preko mernika. Još veći problem je što smo mi koji obrađujemo zemlju na pravcu dugom 3 kilometra prešli van granica svog poseda.Pomenuti predlog izjave o obrađivanju zemljišta, tačnije izmene i dopune Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju, biće razmatrane u narednom periodu (po formiranju Vlade). Tom izjavom poljoprivrednici garantuju da je navedena parcela ona koju baš oni obrađuju što će i dokumentovati nadležnim inspekcijama tokom provere.
Pa nikom nije uplaceno, bitno da ide kroz sve vesti da gleda raja.. Kao kad se pokrece velika pec u Zelezari, objavi se "Velika pec ponovo radi" a njoj treba jos mesec dana da se zahukcePocela isplata al kome je uplaceno? Tu se niko ne oglasava
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
[1] Da li ste vi te parcele dali u Zakup ?Imam dve njive gde su parcele katastarski moje, ali faktički ih obrađuje neko drugi. Trebaće nam bar 6 meseci da sredimo to preko mernika. Još veći problem je što smo mi koji obrađujemo zemlju na pravcu dugom 3 kilometra prešli van granica svog poseda.
Nekad davno je to bila jedna parcela od 16 jutara, koju su naslednici razdelili i prodali. Umesto da se uknjiži sa novim brojem i novim vlasnikom došlo je do situacije da se udeli u toj parceli menjaju. Ono što je kasnije dokupljeno, pre 25 godina, je dobilo novi broj, samo ne na mestu gde je trebalo. Rokada parcela i otcepljivanje od udela su moguća, samo neće to ići tako brzo. Zato me taj deo sa izjavom drži veoma zainteresovanim da rešim problem što pre. A i kad rešim biće problema kako objasniti gde šta prijavljeno.Kako moze u katastru da se pomere parcele da nije obrnuto
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока