Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno je da se nista ne zna. Mogli su bar izdati neko okvirno saopstenje kako treba da izgledaju fiskalni, kako ce se ubacivati u eagrar i slicno.Za seme se još ništa ne zna.
Umanji za deo pod objektom bez brisanja parcele...Pozdrav svima, nov sam na forumu pa bih vas na početku sve pozdravio.
Elem, na jednoj parceli postoji objekat koji koristimo za smeštaj pribora i opreme za pčelarenje, vrcanje meda... i koji je površine svega 30 kvm. Pitanje za @Srđan01 ili nekog drugog ko zna odgovor ili je pak imao sličnu situaciju, kako ovo rešiti na ispravan način? Da li obrisati parcelu pa upisati ponovo i umanjiti deo koji se obrađuje (parcela je u vlasništvu tako da nema verifikacije) ili jednostavno umanjiti površinu pod kulturom na parceli i ostaviti deo parcele bez kulture. Takođe me interesuje, da li eAgrar prihvata opciju da deo parcele ostane bez prijavljene kulture i da li je to u redu (ovo me inače interesujejer a i deluje da je ovo najjednostavniji način)?
Na kraju želim da kažem da sam prelistao dosta stranica o ovoj temi na forumu, pročitao i odgovore na najčešća pitanja( koja tretiraju ovu temu, ali i dalje nisam siguran kako ispravno postupiti.
Izvinjavam se svima na podužem postu.
Pozdrav
Da li sam dobro razumeo...Umanji za deo pod objektom bez brisanja parcele...