Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
02.02Kad ste predali kad vam je status ,,primljen,,
Ја сам брисала парцеле ( потуно безазлено ако сте власник ) и умањивала површина цела- површина која се обрађује умањена. Не знам како се гледа на необрађену површину током разних конкурса...Ја вам саветујем да бришетеDa li sam dobro razumeo...
Znači, umanjujem površinu pod kulturom i nakon toga ostaje da visi u eAgraru površina bez prijavljene kulture?
uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rsna koji email si slao ?
Udjes u svoj e agrar i pises zahtev za gasenje tog i tog gazdinstva i u prilogu slikas izvod umrlih i to je to
Gde je greška ovde? Za ovu parcelu stavili mi crveni trougao. Ukupna površina je 14225, ja imam ugovor sa jednim od vlasnika čiji je udeo 10000 (hektar). Tako sam i naveo u ugovoru, broj parcele i njenu površinu koja je pod zakupom, jedan hektar. Kad se klikne na crveni trougao piše da površina parcele koja se obrađuje mora da bude identična ukupnoj površini. Da nije greška što sam na e agraru u delu gde piše površina parcele stavio hektar umesto površine cele parcele (14225), a u delu gde stoji površina koja se obrađuje stavio sam 10000(hektar).
Vaša seeca ,meni je jos uvek primljen
Idi na katastar i prebaci im list nepokretnosti tj izvod iz katastra za tu parcelu. Ja sam namerno izbrisao te njihove automatski povečene podatke u xml-u i okačio list nepokretnosti u jpg formatu. Prošlo 1/1.@Srđan01 Greškom sam kod priloga obrisao ovo poslednje gde piše katastar. Ovo je sa druge parcele. Da li je to problem? Ako jeste šta da radim.
Hvala na odgovoru, ali već je otišao zahtev za subvencije i to onako kako je @milan971 predložio (otprilike 1,6 ara bez prijavljene kulture na nešto preko prijavljenih 5 ha). Moje lično mišljenje je, da to jeste bezbolno kako ste predložili, ali sa druge strane smatram da to nisu podaci koje treba olako menjati, jer da jesu svakako bi bilo omogućeno da se menjaju bez briši-piši varijante.Ја сам брисала парцеле ( потуно безазлено ако сте власник ) и умањивала површина цела- површина која се обрађује умањена. Не знам како се гледа на необрађену површину током разних конкурса...Ја вам саветујем да бришете
Ne, za brisanje svog gazdinstva imas posebno stavku:brisanje gazdinstvaЗар то није за брисање свог газдинства?
У Површина парцеле се увек пише онолико колико парцела има укупну површину у катастру, без обзира колико има сувласника и делова. Под Површина која се обрађује пишеш онолико на колико имаш право. Кад би, на пример, узео у закуп и други део те парцеле, морао би да додајеш као другу парцелу иако је исти број и површина парцеле, али различита површина која се обрађује.
Kad se otvori epodsticaji, ima 3 opcije
nov zahtev
podneti zahtevi
podnosilac
E sad ako je neko rekao, kad jednom podneses zahtev i ako bude prihvacen ti vise nemozes da podnosis nove zahteve?
Koja je svrha prve opcije na epodsticajima?
Obljasnio sam vam u Privatnoj Prepisci šta trebate da odradite@Srđan01 Greškom sam kod priloga obrisao ovo poslednje gde piše katastar. Ovo je sa druge parcele. Da li je to problem? Ako jeste šta da radim.
jeanes hospital
Bez one Izjave (Da ja tu parcelu obrađujem pod krivičnom i materijalnom odgovornošću). što uskoro treba da dođe ne vredi ništa da prijavljejete tako.Da li posle prijava parcela bez ugovora mogu da posaljem zahtev za podsticaje ili moram cekati da mi oni odobre te dodatne parcele pa tek onda da saljem zahtev?
na koji email si slao ?
@DraleTD Када им шаљете меил да вам верификују парцеле шта им напишете у меилу? Неки тип молбе или захтев?
Vaša seeca ,meni je jos uvek primljen
Kažeš koliko dugo već čekaš, pitaš postoji li neki problem i slično.Када им шаљете меил да вам верификују парцеле шта им напишете у меилу? Неки тип молбе или захтев?
Dok je još uvek zahtev Primljen ili U radu može da se menja zahtevznaci ipak ima sanse da se podnese novi zahtev za 18000, ako je prvi zahtev vec prihvacen, tj da se u novom zahtevu stave one parcele koje nisu verifikovane da se ubace u prvi zahtev?