E-Agrar

@Srđan01 Kako to sad da promenim? Kad probam da dopunom podatke o parcelu dobijem ovo.

Poslednja izmena:
Da li sam dobro razumeo...
Znači, umanjujem površinu pod kulturom i nakon toga ostaje da visi u eAgraru površina bez prijavljene kulture?
Ја сам брисала парцеле ( потуно безазлено ако сте власник ) и умањивала површина цела- површина која се обрађује умањена. Не знам како се гледа на необрађену површину током разних конкурса...Ја вам саветујем да бришете

Verifikovana mi je konačno i poslednja parcela koja čeka više od godinu dana, i izmenio sam zahtev odmah. Ne znam koliko puta sam slao žalbe,molbe,budimo u kontaktu,zvao...poslednje što sam uradio je da sam poslao na sva tri mejla koja se ovde pominju dopis.

Udjes u svoj e agrar i pises zahtev za gasenje tog i tog gazdinstva i u prilogu slikas izvod umrlih i to je to

Зар то није за брисање свог газдинства?
Gde je greška ovde? Za ovu parcelu stavili mi crveni trougao. Ukupna površina je 14225, ja imam ugovor sa jednim od vlasnika čiji je udeo 10000 (hektar). Tako sam i naveo u ugovoru, broj parcele i njenu površinu koja je pod zakupom, jedan hektar. Kad se klikne na crveni trougao piše da površina parcele koja se obrađuje mora da bude identična ukupnoj površini. Da nije greška što sam na e agraru u delu gde piše površina parcele stavio hektar umesto površine cele parcele (14225), a u delu gde stoji površina koja se obrađuje stavio sam 10000(hektar).

У Површина парцеле се увек пише онолико колико парцела има укупну површину у катастру, без обзира колико има сувласника и делова. Под Површина која се обрађује пишеш онолико на колико имаш право. Кад би, на пример, узео у закуп и други део те парцеле, морао би да додајеш као другу парцелу иако је исти број и површина парцеле, али различита површина која се обрађује.

Da li posle prijava parcela bez ugovora mogu da posaljem zahtev za podsticaje ili moram cekati da mi oni odobre te dodatne parcele pa tek onda da saljem zahtev?

Poslednja izmena:
@Srđan01 Greškom sam kod priloga obrisao ovo poslednje gde piše katastar. Ovo je sa druge parcele. Da li je to problem? Ako jeste šta da radim.
Idi na katastar i prebaci im list nepokretnosti tj izvod iz katastra za tu parcelu. Ja sam namerno izbrisao te njihove automatski povečene podatke u xml-u i okačio list nepokretnosti u jpg formatu. Prošlo 1/1.

Ја сам брисала парцеле ( потуно безазлено ако сте власник ) и умањивала површина цела- површина која се обрађује умањена. Не знам како се гледа на необрађену површину током разних конкурса...Ја вам саветујем да бришете
Hvala na odgovoru, ali već je otišao zahtev za subvencije i to onako kako je @milan971 predložio (otprilike 1,6 ara bez prijavljene kulture na nešto preko prijavljenih 5 ha). Moje lično mišljenje je, da to jeste bezbolno kako ste predložili, ali sa druge strane smatram da to nisu podaci koje treba olako menjati, jer da jesu svakako bi bilo omogućeno da se menjaju bez briši-piši varijante.
U svskom slučaju hvala Vam na odgovoru.

Kad se otvori epodsticaji, ima 3 opcije
nov zahtev
podneti zahtevi
podnosilac

E sad ako je neko rekao, kad jednom podneses zahtev i ako bude prihvacen ti vise nemozes da podnosis nove zahteve?
Koja je svrha prve opcije na epodsticajima?

Када им шаљете меил да вам верификују парцеле шта им напишете у меилу? Неки тип молбе или захтев? 🤔

Зар то није за брисање свог газдинства?

У Површина парцеле се увек пише онолико колико парцела има укупну површину у катастру, без обзира колико има сувласника и делова. Под Површина која се обрађује пишеш онолико на колико имаш право. Кад би, на пример, узео у закуп и други део те парцеле, морао би да додајеш као другу парцелу иако је исти број и површина парцеле, али различита површина која се обрађује.
Ne, za brisanje svog gazdinstva imas posebno stavku:brisanje gazdinstva
TI ides na opšti zahtevi!!!

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Kad se otvori epodsticaji, ima 3 opcije
nov zahtev
podneti zahtevi
podnosilac

E sad ako je neko rekao, kad jednom podneses zahtev i ako bude prihvacen ti vise nemozes da podnosis nove zahteve?
Koja je svrha prve opcije na epodsticajima?
ePodsticaji.png
ePodsticaji-2.png

Ta opcija služi ako imate više od 10 stranica Javnih poziva pa da brže aplicirate za željenu Subvenciju (Nema potrebe da listate stranicu po stranicu da bi ste našli željeni javni poziv, nego izaberete taj i taj javni poziv iz padajućeg Menija).

@Srđan01 Kako to sad da promenim? Kad probam da dopunom podatke o parcelu dobijem ovo.
@Srđan01 Greškom sam kod priloga obrisao ovo poslednje gde piše katastar. Ovo je sa druge parcele. Da li je to problem? Ako jeste šta da radim.

jeanes hospital
Obljasnio sam vam u Privatnoj Prepisci šta trebate da odradite
Da li posle prijava parcela bez ugovora mogu da posaljem zahtev za podsticaje ili moram cekati da mi oni odobre te dodatne parcele pa tek onda da saljem zahtev?
Bez one Izjave (Da ja tu parcelu obrađujem pod krivičnom i materijalnom odgovornošću). što uskoro treba da dođe ne vredi ništa da prijavljejete tako.

na koji email si slao ?
@DraleTD Када им шаљете меил да вам верификују парцеле шта им напишете у меилу? Неки тип молбе или захтев? 🤔

Pošaljite im poruke na

uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs

uap.callcentar@minpolj.gov.rs

office@minpolj.gov.rs

Sa molbom da vam Verifikuju parcele (Toliko i toliko čekam da mi se verifikuju parcele itd... izmislite vi nešto).

IMG-20240223-WA0003-990x990.jpeg

Molba je uspela (Verujem da nisam jedini koji je zvao kordinatore ili sam KOL centar sa molbom da se produži javni poziv čim su ovo odradili :) ::svaka cast::::super::).

Ovom prilikom će svako imati dovoljno vremena da reši problem oko parcela (Tačnije Problem oko Verifikacija).​

Vaša seeca ,meni je jos uvek primljen
Prvi status zahteva
>>(1.)<<

Primljen​

Drugi status zahteva
>>(2.)<<

U radu​

Treći status zahteva
>>(3.)<<

Prihvaćen​

Četvrti status zahteva
>>(4.)<<

Poslat na isplatu​

Peti status zahteva
>>(5.)<<

Plaćen

💬 Nekada se desi da status odmah bude 1,4 i 5.

Prvi status zahteva
>>(1.)<<

Primljen​

Drugi status zahteva
>>(2.)<<

Izmenjen​

Treći status zahteva
>>(3.)<<

U radu​

Četvrti status zahteva
>>(4.)<<

Prihvaćen​

Peti status zahteva
>>(5.)<<

Poslat na isplatu

Šesti status zahteva
>>(6.)<<

Plaćen​

Poslednja izmena:
znaci ipak ima sanse da se podnese novi zahtev za 18000, ako je prvi zahtev vec prihvacen, tj da se u novom zahtevu stave one parcele koje nisu verifikovane da se ubace u prvi zahtev?

znaci ipak ima sanse da se podnese novi zahtev za 18000, ako je prvi zahtev vec prihvacen, tj da se u novom zahtevu stave one parcele koje nisu verifikovane da se ubace u prvi zahtev?
Dok je još uvek zahtev Primljen ili U radu može da se menja zahtev

Kada zahtev ode u Prihvaćen, Poslat na isplatu ili Plaćen ne može da se menja zahtev.

Nazad
Vrh