Tako je.Nije dovoljno samo da kupiš gorivo preko agro kartice nego si morao da im izdiktiraš i broj gazdinstva da ukucaju, i to se posle vidi i na računu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je.Nije dovoljno samo da kupiš gorivo preko agro kartice nego si morao da im izdiktiraš i broj gazdinstva da ukucaju, i to se posle vidi i na računu.
Ima 5 parcela pod kulturama, uglavnom nekako se rešilo čim sam dodao nove parcele dobio sam mogućnost obnove, i esandučeta sve u svemu hvala svakakoDa li imas neku parcelu ubacenu ili ne? Ako imas da li si dodao kulturu na nju?
Srdjane koga za verifikaciju parcela za zakup zvati a da nije 0800-106-107 to ne vredi. Mozes i na 0668138138 mi javiti.
Naravno da sam izdiktirao jmbg i vidim transakciju u Agro nis aplikaciji.Tako je.
Da li neko zna koliko treba vremena da prodje od kupovine nafte do pojave racuna na eAgraru.?
I ja s vremena na vreme bacim pogled i nema računa. PIB izdiktiran i upisan na računu u polje 15.Naravno da sam izdiktirao jmbg i vidim transakciju u Agro nis aplikaciji.
Broj gazdinstva si trebao da diktiraš. Na jmbg se uzima račun ako ti firma gde radiš plaća za gorivo. Nema veze da li vidiš transakciju u Agro aplikaciji, to su nevezane stvari. Možeš uzeti gorivo bez agro kartice i uz BPG izlazi račun u eAgraru ali tad ne košta 179. Sestra mi radi na NIS-u pa mi je objasnila. Ti kao registrovano gazdinstvo uopšte ne moraš imati agro karticu ali tada nema popusta već samo refakcija akcize ako daš BPG.Naravno da sam izdiktirao jmbg i vidim transakciju u Agro nis aplikaciji.
Broj gazdinstva si trebao da diktiraš. Na jmbg se uzima račun ako ti firma gde radiš plaća za gorivo. Nema veze da li vidiš transakciju u Agro aplikaciji, to su nevezane stvari. Možeš uzeti gorivo bez agro kartice i uz BPG izlazi račun u eAgraru ali tad ne košta 179. Sestra mi radi na NIS-u pa mi je objasnila. Ti kao registrovano gazdinstvo uopšte ne moraš imati agro karticu ali tada nema popusta već samo refakcija akcize ako daš BPG.
пошто су они поднели захтеве,сада треба да избришу парцеле ваше из е-РПГ-а и да измене захтеве за субвенције.Када они избришу парцеле са свог газдинства ви их можете унети на ваше газдинство и онда у е -подстицајима, ако сте већ поднели захтев,вршите измену захтева, на њему ће се појавити и те парцеле које сте накнадно додали.pozz kolege.imam parcele koje su skoro prenesene u katastru na moje ime ali naravno nalaze se na drugim gazdinstvima tj kod bivsih vlasnika ali su oni vec obnovili gazdinstvo i predali zahtev za podsticaj po hektaru.obrisace naravno ali kako ja da posaljem zahtev za podsticaj ponovo za iste parcele.imao li je neko ovakav sluccaj i moze li se tu nesto uraditi...