Zvanično je produžen rok za prijavu subvencija po hektaru do 1. aprila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je.Da li sam dobro razumeo...
Znači, umanjujem površinu pod kulturom i nakon toga ostaje da visi u eAgraru površina bez prijavljene kulture?
30 kvadrata ja nebih ni izbacivao.mi treba da se bavimo poljoprivrednom proizvodnjom a ne igranjem po eagraru.u srbiji ima milion parcela ili ko zna koliko miliona kad ce oni to da gledaju i kaznjavaju,nego nesto novo pa ajde da plase narod dok je vruce...ovu zemlju svi rastrgose i sad ce tvojih 30 kvadrata da nesto promene.ponavljam ja to nebih diraoPozdrav svima, nov sam na forumu pa bih vas na početku sve pozdravio.
Elem, na jednoj parceli postoji objekat koji koristimo za smeštaj pribora i opreme za pčelarenje, vrcanje meda... i koji je površine svega 30 kvm. Pitanje za @Srđan01 ili nekog drugog ko zna odgovor ili je pak imao sličnu situaciju, kako ovo rešiti na ispravan način? Da li obrisati parcelu pa upisati ponovo i umanjiti deo koji se obrađuje (parcela je u vlasništvu tako da nema verifikacije) ili jednostavno umanjiti površinu pod kulturom na parceli i ostaviti deo parcele bez kulture. Takođe me interesuje, da li eAgrar prihvata opciju da deo parcele ostane bez prijavljene kulture i da li je to u redu (ovo me inače interesuje a i deluje da je ovo najjednostavniji način)?
Na kraju želim da kažem da sam prelistao dosta stranica o ovoj temi na forumu, pročitao i odgovore na najčešća pitanja( koja tretiraju ovu temu, ali i dalje nisam siguran kako ispravno postupiti.
Izvinjavam se svima na podužem postu.
Pozdrav
hvala ti puno.ma ok obrisace parcelu ali neznam za izmenu zahteva,ako je u statusu primljen moze li da se menja.pretpostavljam kad je poslat na isplatu to je vec kasno...пошто су они поднели захтеве,сада треба да избришу парцеле ваше из е-РПГ-а и да измене захтеве за субвенције.Када они избришу парцеле са свог газдинства ви их можете унети на ваше газдинство и онда у е -подстицајима, ако сте већ поднели захтев,вршите измену захтева, на њему ће се појавити и те парцеле које сте накнадно додали.
promeni pretrazivac,pa pokusajZna li ko u čemu je problem? Kada odem na e agrar učita stranicu, zatim kada hoću da se prijavim i odem na erpg, ništa ne učita samo belo.. To mi se dešava i na računaru i na oba telefona... Hteo sam uneti neke parcele što sam nasledio ali sada ne mogu..
sada su svi zahtevi u statusu primljen ,tako da nemoj dugo cekati sa promenomhvala ti puno.ma ok obrisace parcelu ali neznam za izmenu zahteva,ako je u statusu primljen moze li da se menja.pretpostavljam kad je poslat na isplatu to je vec kasno...
Za clana gazdinstva netreba ugovor o zakupu vec Prolog 5, prva crta potpis clana, druga nosiocaClan u gazdinstvu, potpisao ugovor o zakupu, prilaze se ugovor o zakupu za clana u gazdinstvu, takodje i trazi izjavu Prilog 5, cije ime ide na prvu crtu, nosioc gazdinstva ili clan u gazdinstvu koji je potpisao ugovor?
Kad ste predali kad vam je status ,,primljen,,sada su svi zahtevi u statusu primljen ,tako da nemoj dugo cekati sa promenom
na koji email si slao ?Za dve parcele cekam proveru vise od 3 nedelje. Jutros kad sam usao u e agrar i dalje su bile u proveri, poslao im e-mail i evo sad jedna parcela prosla, a druga jos u proveri...
Leglo 18.000 po ha
Могуће и да ниси сањао - чујем од комшије да му поштар пре неки дан рече да су почели да исплаћују, а онда скинули са рачуна на које су уплатили. Не знам како је то урађено, али пошто сам купио, по то и продајем.Biće da sam ipak sanjao nešto...
Udjes u svoj e agrar i pises zahtev za gasenje tog i tog gazdinstva i u prilogu slikas izvod umrlih i to je toДа ли је неко скорије гасио газдинство преминуле особе која није имала других чланова у газдинству?
Отвориш https://a3.geosrbija.rs/, притиснеш на Катастар у доњем левом углу, па на сличицу што искочи тако да се појави упитник. Затим тражиш своје парцеле.
Или у поље за претрагу укуцаш тачан број парцеле затим катастарску општину (са свим словима латинице) а затим општину.