Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Има од прошле године.Jel ti na toj površini već ima unešema druga kultura?
Meni su sad hteli cetvorica da daju ugovor, ali jbg ja sam vec sebi sve odradio. Rekao sam im da ostave do jeseni pa kako im bude ili neka ugase gazdinstva. Sad je svima prpa od provere i pasivnog statusa, a do sad svi bili pametni.A šta da rade oni čiji su se zakupodavci tek sada smilovali da potpišu ugovore?
Ubacite ih u vaš eRPG (E sada da li će biti još jedan javni poziv za naknadno ubačene parcele ili neće to ne znam, ako ništa tek sledeće godine će biti subvencije za te parcele, pošto je sada da li će vam Verifikovati do 01.03.2024.).A šta da rade oni čiji su se zakupodavci tek sada smilovali da potpišu ugovore?
Saznate čiji je Broj Poljoprivrednog Gazdinstva pa odete kod te osobe.Хвала пуно свима, сви сте ми помогли и наравно Срђан највише са сликовним упутством. Е сада имам 4 нове парцеле ваљда ће стићи до 28.02 да их верификују па да поднесем и за њих захтев за субвенције. И да имам једну парцелу од неких 8 ари, али неко ју је пријавио на своје газдинство иако му не припада али јбт га ако ћу се цимати за њу.
Имам број, а предпостављав шта је у питању ради се о реституцији и тај део је фалио па су људима од те парцеле додали, а остали део иде на право пречег закупа. Вероватно особа која је добила по праву пречег је целу пријавила на себе. Мораћу га наћи и договорити се са њиме око тога јер ја имам уговор на тај део.Saznate čiji je Broj Poljoprivrednog Gazdinstva pa odete kod te osobe.
Meni se nije jos pojavilo a kupio sam 03.02 na NIS ovoj pumpi.Obično jedan dan.