E-Agrar

Покушавам да променим сетвену структуру и ово ми изађе, шта даље да стиснем?

Када стиснем Потврди избаци ми грешку.

A šta da rade oni čiji su se zakupodavci tek sada smilovali da potpišu ugovore?
Meni su sad hteli cetvorica da daju ugovor, ali jbg ja sam vec sebi sve odradio. Rekao sam im da ostave do jeseni pa kako im bude ili neka ugase gazdinstva. Sad je svima prpa od provere i pasivnog statusa, a do sad svi bili pametni.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Strana-01.jpg
Strana-02.jpg
Strana-03.jpg

Tema

A šta da rade oni čiji su se zakupodavci tek sada smilovali da potpišu ugovore?
Ubacite ih u vaš eRPG (E sada da li će biti još jedan javni poziv za naknadno ubačene parcele ili neće to ne znam, ako ništa tek sledeće godine će biti subvencije za te parcele, pošto je sada ❓ da li će vam Verifikovati do 01.03.2024.).

Ovo ste logično znali i bez mog odgovora ::svaka cast:: ::prica:: .​

Poslednja izmena:
Хвала пуно свима, сви сте ми помогли и наравно Срђан највише са сликовним упутством. 👍🍻 Е сада имам 4 нове парцеле ваљда ће стићи до 28.02 да их верификују па да поднесем и за њих захтев за субвенције. И да имам једну парцелу од неких 8 ари, али неко ју је пријавио на своје газдинство иако му не припада али јбт га ако ћу се цимати за њу. 😁

Хвала пуно свима, сви сте ми помогли и наравно Срђан највише са сликовним упутством. 👍🍻 Е сада имам 4 нове парцеле ваљда ће стићи до 28.02 да их верификују па да поднесем и за њих захтев за субвенције. И да имам једну парцелу од неких 8 ари, али неко ју је пријавио на своје газдинство иако му не припада али јбт га ако ћу се цимати за њу. 😁
Saznate čiji je Broj Poljoprivrednog Gazdinstva pa odete kod te osobe.

Saznate čiji je Broj Poljoprivrednog Gazdinstva pa odete kod te osobe.
Имам број, а предпостављав шта је у питању ради се о реституцији и тај део је фалио па су људима од те парцеле додали, а остали део иде на право пречег закупа. Вероватно особа која је добила по праву пречег је целу пријавила на себе. Мораћу га наћи и договорити се са њиме око тога јер ја имам уговор на тај део.

Srdjane koga za verifikaciju parcela za zakup zvati a da nije 0800-106-107 to ne vredi. Mozes i na 0668138138 mi javiti.

Jel imao neko sličan problem? Gazdinstvo prošle godine nije uopšte uređivano, ne mogu ni da pristupim esandučetu non-stop izbacuje error.. Koliko god sačekao uvek je error tj da je problem u eupravi. Kad pokušam da obnovim izbacuje mi kao iz prvog priloga da nema Poljoprivredne proizvodnje.

Ja im pisao mail da ubrzaju verifikaciju danas i odgovorili su posle par sati da su kao poslali na dalju nadleznost.U popisu dole ima nekih brojeva telefona,mozda se moze kukati i na njih.

Контакт центар

Управа за аграрна плаћања/ Directorate for Agrarian Payments

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде/ Ministry of Agriculture, Forestry and Water Management

Република Србија/ Republic of Serbia

Булевар краља Александра 84/ Булевар краља Александра 84

11 050 Београд/ 11 050 Београд

тел/ tel : +381 11 30 20 118, +381 11 30 20 100, +381 11 30 20 101

факс/ fax : +381 15 367 591

е-пошта/ e-mail: uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs

Nije dovoljno samo da kupiš gorivo preko agro kartice nego si morao da im izdiktiraš i broj gazdinstva da ukucaju, i to se posle vidi i na računu.

и код мене се појавила та грешка и то на више парцела. Сигурно заблентавио еАграр

Nazad
Vrh