Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svi ugovori koji su kraci od 31.10. nece uci u sumu za subvencije.Sta raditi ako mi ugovor na jednoj parceli istice 25.06 2024god? Ugovor je bio petogodisnji i na toj parceli je psenica. Da li moram raditi novi ugovor ili ce proci ovako?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni na svaki mail uglavnom odgovore da je MOJ UPIT PROSLEĐEN NA DALJU NADLEŽNOST. Čak i kad im napišem da su mi prošli put rekli da je prosleđeno na dalju nadležnost, opet mi napišu Vaš upit je prosleđen na dalju nadležnost xDIpak vredi pisati mail. Juče bili crveni trouglovi a pre toga žuti krug. Tražili overen ugovor iako je sve bilo dodato prvog dana pre dve nedelje. Juče kad sam video trouglove popizdeo i ponovo dodao ugovor i napisao im da se uozbilje i verifikuju te parcele. Evo danas sve prošlo...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Ne. Obnova mora biti pre podnošenja zahteva za subvencije (ako ne tražiš subvencije onda može i kasnije a koji je krajnji rok - to ne znam), a zahtev za subvencije se podnosi DO prvog marta. Znači 01.03. je krajnji rok za podnošenje zahteva za subvencije 18000 po hektaru.Zamolio bi za odgovor da ne citam pola teme unazad...
Koliko sam razumeo do kraja februara treba da se obnovi gazdinstvo da bi gazdinstvo ostalo u aktivnom statusu???
Aaa od 1 marta se podnosi zahtev za subvencije 18 hiljada po hektaru??
Ja sada obnovio gazdinstvoNe. Obnova mora biti pre podnošenja zahteva za subvencije (ako ne tražiš subvencije onda može i kasnije a koji je krajnji rok - to ne znam), a zahtev za subvencije se podnosi DO prvog marta. Znači 01.03. je krajnji rok za podnošenje zahteva za subvencije 18000 po hektaru.
Na koji e-mail si pisao,pokusavam da nadjem u ovom moru poruka ali ne vidim nigde ?Ipak vredi pisati mail. Juče bili crveni trouglovi a pre toga žuti krug. Tražili overen ugovor iako je sve bilo dodato prvog dana pre dve nedelje. Juče kad sam video trouglove popizdeo i ponovo dodao ugovor i napisao im da se uozbilje i verifikuju te parcele. Evo danas sve prošlo...
Radashin je napisao.Na koji e-mail si pisao,pokusavam da nadjem u ovom moru poruka ali ne vidim nigde ?
Na koji e-mail si pisao,pokusavam da nadjem u ovom moru poruka ali ne vidim nigde ?
Imam jednog zakupodavca koji je kupio zemlju ali nije još prešla na njega. Ima li tu neka varijanta za pravljenje ugovora ili mora da se čeka na katastar?