E-Agrar

Srdjan1,prosle god sto sam ubacio parcele u eagrar nisam dao ime parcela a sad nemogu da dodam ime parcele(radi lakseg snalazenja) izbacuje mi da ja nisam vlasnik parcele. Pa kakve to veze ima kad je ja koristim. Kako to mogu da odradim,ove godine sto sam ubacivao parcele stavio i ime pa dosta mi je lakse snalazenje

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Jedino ako ste stavili Podnesak (Da ste odustali od Subvencija) to je to nema povratka.

Ako ste napravili neku grešku ili ste nešto menjali u vašem eAgrar-eRPG u 2023 mogli ste da ispravite (Izmenite zahtev).
Nisam odustao,svi podaci su bili ispunjeni (Do onog Обнова је већ извршена у овој календарској години)i mislio sam da je to to..
mislim da je trebalo posle toga ici na Epodsticaji i dovrsiti..Hvala na odgovoru

Srdjan1,prosle god sto sam ubacio parcele u eagrar nisam dao ime parcela a sad nemogu da dodam ime parcele(radi lakseg snalazenja) izbacuje mi da ja nisam vlasnik parcele. Pa kakve to veze ima kad je ja koristim. Kako to mogu da odradim,ove godine sto sam ubacivao parcele stavio i ime pa dosta mi je lakse snalazenje

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Čudan neki problem ako se može tako nazvati, nema veze da li je parcela nosioca ili člana (Naziv parcele se uvek može dodati ili izbrisati)
o_Oo_Oo_Oo_O

Uputstvo

1. Kliknete na
    Update
    Pregled i promena podataka o gazdinstvu
  2. Kliknete na parcelu
  3. Kliknete na Izmeni podatke o parceli
  4. U polje Naziv parcele obrišite / i napišite ono što vi mislite da treba
  5. Kliknite na Potvrdi

Iskreno to polje i nije obavezno ali neko to dodaje zbog razloga koji ste vi naveli gore.

Nisam odustao,svi podaci su bili ispunjeni (Do onog Обнова је већ извршена у овој календарској години)i mislio sam da je to to..
mislim da je trebalo posle toga ici na Epodsticaji i dovrsiti..Hvala na odgovoru
Ništa sačekajte da dobijete subvencije za 2024. pa se onda žalite pozivnom 0800 106 107 (Ali svakako će oni videti da vam zahtev stoji Primljen, U radu, Izmenjen, Prihvaćen ili Poslat na Isplatu).

Ljudi da li neko zna kako da rešim problem sa parcelom? Slučajno sam izbrisao parcelu iz gazdinstva, koja je još uvek do kraja godine u zakupu pa sam ubacio ugovor koji sam pronašao, koji je overen pre sedam godina u mesnoj kancelariji. Međutim već 10 dana mi ne prihvataju tu parcelu....

@Srđan01 Dali se može izmeniti zahtev u e-podsticajima.
Greskom je upisana parcela ( povrsina)koja je u suvlasnickom udelu
Poruka u temi "Najčešća pitanje u temi eAgrar" https://poljoinfo.com/threads/najčešća-pitanje-u-temi-eagrar.20329/post-1896066
Jeli naziv parcele obavezan? Nisam svuda popunio to polje.
Ne nije obavezna (To je već na vama da odlučite da li vam je potrebna ili nije).

Ta opcija služi da se vi lakše snađete u vašem eRPG-u (Ta i ta parcela se zove tako i tako).

Poslednja izmena:
Ljudi da li neko zna kako da rešim problem sa parcelom? Slučajno sam izbrisao parcelu iz gazdinstva, koja je još uvek do kraja godine u zakupu pa sam ubacio ugovor koji sam pronašao, koji je overen pre sedam godina u mesnoj kancelariji. Međutim već 10 dana mi ne prihvataju tu parcelu....
Tako vam je to sa Parcelama u Zakupu

Čim je Obrišete parcela ide ponovo i ponovo na Verifikaciju i tako sve u krug dok god brišete te parcele ponovo idu na Verifikaciju.

Da li se jos uvek izdaju kartice sa brojem poljoprivrednog gazdinstva koje je nekada Trezor izdavao, ili je to sad nevazece od kada se preslo na Eagrar?

Ne znam ni ranije cemu su sluzile... Osim da ne pamtis bpg.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Slučajno sam izbrisao parcelu iz gazdinstva, koja je još uvek do kraja godine u zakupu pa sam ubacio ugovor koji sam pronašao, koji je overen pre sedam godina u mesnoj kancelariji. Međutim već 10 dana mi ne prihvataju tu parcelu....

Није да не прихватају, него нису прегледали. Сада је велики проблем са додавањем парцела у закупу, сви чекају... Не знам да ли је прошло некоме задњих седмица.
Drzavno zemljiste uzeto na licitaciju vodi se kao pasnjak a vec 20 godine se seje kukuruz i psenica. Da li se dobija subvencija ako se upise kukuruz na tu parcelu?

Неме везе шта је катастарска култура, битно је да ли се обрађује или не. И министарство је издало саопштење о томе: http://www.minpolj.gov.rs/prijava-parcela-za-podsticaje-po-hektaru/

dal ima neko izjavu clana o ustupanju u gazdinstu?i dal treba overiti kod notara?

Не треба да се овери, али треба очитана лична карта члана. Ово је изјава: https://we.tl/t-OQgKIsamW8

Када се овако дода, некад парцеле чекају преглед некад не. Не знам по којој логици.
Nisam dobio subvencije za proslu godinu..Ne znam jel moja ili njihova greska..gde treba prijaviti?

Да ли је уопште поднет захтев за субвенцију? Гомили људи који су ишли у ПССС су рекли "То је то" а урадили су само обнову без подношења субвенције. Када су ме замолили да им погледам што им још није прошла уплата, видео сам да захтев уопште није ни поднет па није имало шта да се исплати.
Kako se unosi zajednička imovina?

Јуче сам баш радио обнову човеку који има заједничку имовину супружника а није ни обнављао прошле године нити уносио ту имовину раније. Супруга није члан газдинства. Те парцеле која су заједничка имовина су могле да се додају у целости и одједном. Дакле, није морала изјава нити уговор са супругом, нити се парцеле деле на две половине које се засебно додају. Додавале су се као да је он једини власник. Мислим да је то промењено у односу на раније.

dal ima neko izjavu clana o ustupanju u gazdinstu?i dal treba overiti kod notara?
Izvinite ne stižem da vam odgovorim.

U ostalom imali ste odgovor u temi "Najčešća pitanje u temi eAgrar"

Nazad
Vrh