Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada ce izaci taj pravilnik i gde, za krivičnu i materijanu odgovornost?Bez rešene ostavinske ništa
Može da stavi prijavljivanje bez ugovora ali je veliko znak da li će je odobriti.
Uskoro će biti napisan Pravilnik tačnije Izjava za registraciju parcele na krivicnu i materijalnu odgovornost. (Glasiće da ja tu parcelu obrađujem i sama izjava se mora overiti kod Notara.) Takva izjava će važiti dve godine.
Uskoro će biti napisan Pravilnik tačnije Izjava za registraciju parcele na krivicnu i materijalnu odgovornost. (Glasiće da ja tu parcelu obrađujem i sama izjava se mora overiti kod Notara.) Takva izjava će važiti dve godine.
Gazdinstvo preminulog, kao i parcele koje su bile u njegovom vlasništvu su predmet ostavinske rasprave. Ukoliko je neko bio član tog gazdinstva on treba da se postavi za privremenog nosioca. Ukoliko nema člana rešava se po ostavini, i to osoba koja je naslednik.
Može nek ostavi ako će biti njegove parcele.
Prilog br.2 , Netreba overavaju + izvod lične kartedal ima neko izjavu clana o ustupanju u gazdinstu?i dal treba overiti kod notara?
udjes u dodaj biljnu kulturu,uneses u padajucem meniju kulturu,zatim 1.1 ha u mestu za povrsinu,odredis koja je proizvodnja(npr konvencionalna) i potvrdis.Pa zatim isti postudak za ostalih 1.1 haPa npr imam jednu njivu od 2.2ha i sejem pola pšenice pola kukuruz. Kako to regulisati?
prilog br 5,ako ustupa zemljiste nosiocuPrilog br.2 , Netreba overavaju + izvod lične karte
Upravu si, moja greskaprilog br 5,ako ustupa zemljiste nosiocu
I mene to zanima, imam zemlje u zakupu koja se vodi na pokojnike, a naslednici daju u zakup. Znaci ostavinske rasprave nisu odradjene i ugovor se ne moze praviti.Kada ce izaci taj pravilnik i gde, za krivičnu i materijanu odgovornost?
I da li je to uopste moguce uraditi sad dok nema pravilnika?
Hvala
Za koji grad?Da li se moze doci do podatka ko je nosioc gazdinstva, ukoliko imamo njegov BPG?
Ја плаћам аренду у Сремској Епархији Ср Карловци наш свештеник нема везе са тим...Gde se to crkva vodi kao pravno lice? Crkva nije registrovana u APR-u, niti je u sistemu PDV-a. Ja koliko znam crkvenu zemlju u selu prodaje seoski paroh, a on je fizicko lice, samo duhovno
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Broj Poljoprivrednog Gazdinstva možete da saznate jedino ako pozovete 0800 106 107Da li se moze doci do podatka ko je nosioc gazdinstva, ukoliko imamo njegov BPG?
Baš planiram da idem malo na zasluženi odmor (Hvala na predlogu ). Slobodno pitajte dok još nisam otišao na odmorJel to srdjan1 na odmoru? A bas imam jedno pitanje za njega
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Dok god se ne završi ostavinska te Parcele se ne mogu ubaciti u veše gazdinstvo (eRPG-eAgrar)I mene to zanima, imam zemlje u zakupu koja se vodi na pokojnike, a naslednici daju u zakup. Znaci ostavinske rasprave nisu odradjene i ugovor se ne moze praviti.
Dok god ne izađe Pravilnik i sama Izjava (Da ja tu parcelu obrađujem pod Krivičnom i Materijalnom odgovornošću) ništa od togaPrepoznaje li zakon takve slucajeve i dali moze kao takvo zemljiste da bude zavedeno u opciji " po drugom osnovu"?
Odgovorio vam je @milan971@Srđan01 Takođe imam parcelu na kojoj je mala vikendica a nisam umanjio površinu koja se obrađuje (probao sam naknadno ali ne može). Da li je tu dovoljno da umanjim površinu pod kulturom?
Odgovorio vam je @travianJedno pitanje, prilikom podnošenja zahteva za subvencije, je l mora strogo po katastarskom broju da se navede i koja kultura se gaji?
Pa npr imam jednu njivu od 2.2ha i sejem pola pšenice pola kukuruz. Kako to regulisati?
Pošto kažete da su vam parcele prešle na vas i u Katastru kliknete sledeće:pozz kolege.pokusavam da ubacim na gazdinstvo nove parcele koje su pre par dana u katastru presle na mene (tj kupljene su) i naravno nemogu da ih dodam jer ih prethodni vlasnik nije izbrisao sa svog a verovatno je i poslao zahtev za subvencije ukljucujuci i njih.kome se obratiti da se ovaj problem resi.