Može ja sve radim preko računara jer mi je preglednìje i manja mogućnost slučajne greške.nezezam se, znaci bez elektronskog sertifikata se ne moze pristupiti eagraru sa racunara.
Srđan01 je objasnio postupak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može ja sve radim preko računara jer mi je preglednìje i manja mogućnost slučajne greške.nezezam se, znaci bez elektronskog sertifikata se ne moze pristupiti eagraru sa racunara.
Niste jedini ima ih dosta koji još uvek nisu dobili Subvencije od prošle godine.Nisam dobio subvencije za proslu godinu..Ne znam jel moja ili njihova greska..gde treba prijaviti?
čim uzmu vaš novi predmet na obradu
.Ako je bila neka moja greska u prijavljivanju imam li onda prava?Niste jedini ima ih dosta koji još uvek nisu dobili Subvencije od prošle godine.
Sačekajte da dobijete Subvencije za ovu godinu pa se onda žalite njima na 0800 106 107 ili im pošaljite mejlove na:
Svakako će oni videti da vam nisu isplatili Subvenciječim uzmu vaš novi predmet na obradu
.
Jedino ako ste stavili Podnesak (Da ste odustali od Subvencija) to je to nema povratka.Ako je bila neka moja greska u prijavljivanju imam li onda prava?
Pa na koji nacin da ubacim crkveno zemljiste?Onemogućena je trenutno koliko vidim
Nakon obnove registracije domaćinstva ne dozvoljava mi da u okviru parcele promenim površinu koja se obrađuje. Nisam podneo zahtev, imam parcele koje čekaju verifikaciju ali mi ne dozvoljava promenu ni na parcelama u vlasništvu.
jel si poslao i dokaz ko ima ovlascenje u crkvi? Sta si sve prilozio od dokumenata?Meni je proslo crkveno zemljiste u utorak. Ubacio sam ga kao zakup od fizickog lica.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Gde se to crkva vodi kao pravno lice? Crkva nije registrovana u APR-u, niti je u sistemu PDV-a. Ja koliko znam crkvenu zemlju u selu prodaje seoski paroh, a on je fizicko lice, samo duhovnoЦрква се води као Правно лице и ја сам послао пре неки дан.Кад ти је стигао одг?Црква се води као Правно лице.
prilikom podnosenja zahteva za subvencije,vama se podaci unose sa eRPG-a,to jest svi podaci koje ste vi uneli na parcelama da ste posejali ili ce te posejati kao biljne kulture.A trebalo bi navesti stvarno stanje na parcelama.Jedno pitanje, prilikom podnošenja zahteva za subvencije, je l mora strogo po katastarskom broju da se navede i koja kultura se gaji?