E-Agrar

Nisam dobio subvencije za proslu godinu..Ne znam jel moja ili njihova greska..gde treba prijaviti?
Niste jedini ima ih dosta koji još uvek nisu dobili Subvencije od prošle godine.

Sačekajte da dobijete Subvencije za ovu godinu pa se onda žalite njima na 0800 106 107 ili im pošaljite mejlove na:
  1. uap.callcentar@minpolj.gov.rs
  2. uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs

💬 Svakako će oni videti da vam nisu isplatili Subvencije čim uzmu vaš novi predmet na obradu.

Da li moze da se salje zahtev da se doda njiva ,bez ugovora o zakupu?A njiva se vodi na puteve Srbije.
To pitam ,za jednog kolegu,on to obradjuje.
A koriscena je kao privremena deponija za izgradnju puta. Od zavrsetka radova on obradjuje tu parcelu.

Nakon obnove registracije domaćinstva ne dozvoljava mi da u okviru parcele promenim površinu koja se obrađuje. Nisam podneo zahtev, imam parcele koje čekaju verifikaciju ali mi ne dozvoljava promenu ni na parcelama u vlasništvu.

Uvođenjem e-Agrara u martu prošle godine uspeo sam da obnovim status gazdinstva i prevedem ga u aktivno i povučem subvencije. Međutim sredinom prošle godine ono je prebačeno u pasivan status bez nekog rešenja na koje bih mogao da se žalim. Na moje pitanje mejlom su mi odgovorili da je gazdinstvo u pasivnom statusu zbog neisplaćenog starog poljoprivrednog kredita koji već godinama ispalćujem reporgramom. Nadao sam se da ću moći ove godine ponovo da ga obnovim ali nažalost na sajtu mi stoji crveni krstić kod "Ispunjava uslov za obnovu" pored toga što su ostali uslovi ispunjeni.

Zanima me da li postoji mogućnost žalbe na tu odluku i kako da to izvedem s obzirom da nemam neko rešenje po kojem bi se žalio. Da li su drugi bili u sličnoj situaciji? Znate li nekog ko je gazdinstvo preveo u aktivan status dok isplaćuje stari kredit na rate reprogramom?

Meni je proslo crkveno zemljiste u utorak. Ubacio sam ga kao zakup od fizickog lica.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

@Srđan01 Takođe imam parcelu na kojoj je mala vikendica a nisam umanjio površinu koja se obrađuje (probao sam naknadno ali ne može). Da li je tu dovoljno da umanjim površinu pod kulturom?

da li ja cekam da se verifikuje ugovori o zakupu ili idem odma na epodsticaj, pa kad se verifikuju parcele one se mogu naknadno ubaciti u epodsticaj?

Prilozio ugovor overen kod notara sa seowkim parohom, na tom.ugovoru stavljen i pecat nase parohije. Prilozio licne karte i izvode iz katastra. Ja kada sam zvao da pitam na e-agrar rekli mi da ubacim zakup na fizicko licr. Kada sam zvao UAP, oni mi rekli na pravno lice i treba izjava. Ja ubacio na fizicko i proslo.

Црква се води као Правно лице и ја сам послао пре неки дан.Кад ти је стигао одг?Црква се води као Правно лице.
Gde se to crkva vodi kao pravno lice? Crkva nije registrovana u APR-u, niti je u sistemu PDV-a. Ja koliko znam crkvenu zemlju u selu prodaje seoski paroh, a on je fizicko lice, samo duhovno

Jedno pitanje, prilikom podnošenja zahteva za subvencije, je l mora strogo po katastarskom broju da se navede i koja kultura se gaji?

Jedno pitanje, prilikom podnošenja zahteva za subvencije, je l mora strogo po katastarskom broju da se navede i koja kultura se gaji?
prilikom podnosenja zahteva za subvencije,vama se podaci unose sa eRPG-a,to jest svi podaci koje ste vi uneli na parcelama da ste posejali ili ce te posejati kao biljne kulture.A trebalo bi navesti stvarno stanje na parcelama.

Nazad
Vrh