E-Agrar

Ako ste to sve naveli u napomeni budite bez brige (Proćiće i kod komisije, ne vidim razlog što ne bi prihvatili ako je sve to istina).

U ovom slučaju smatram da biste i mogli da napravite pravi Ugovor

Overavanje potpisa zastupnika
Član 15

Ako podnosilac isprave potpisuje ispravu u svojstvu zastupnika fizičkog lica ili pravnog lica, javni beležnik može overiti potpis ako prethodno utvrdi da je podnosilac isprave ovlašćen da potpisuje u ime lica koje je označeno na ispravi.

U klauzuli o overavanju potpisa javni beležnik navodi osnov po kojem je podnosilac isprave ovlašćen da je potpiše u ime fizičkog lica ili pravnog lica.
Nije ovlasceno lice cerka kojoj ja placam arendu. Covek je bolestan i star, nemoguce je sa njim bilo sta raditi i voditi ga kod notara.
Probacu samo da projavim bez ugovora pa cemo videti kako ce sve biti.... Hvala u svakom slucaju....

2022 sam ja bio na prostestima a ti si bio na moru!
Prosle godine ostavis traktor i ides da radis ....većinu trajanja protesta
Radiš SNS zemlju u zakup ,radiš usluge SNS -u
Da li su tvoji prijatelji bili n
a protestu?
Da li si nekom prigovorio u selu...ili u susednom selu....
Udaras već nekoliko puta na zemlju koju radim..ja nisam na tvoju...a nisi mi morao odgovoriti na moje pitanje da bi mi obrisao nos za proteste...jer ne znas ni zasto nisam mogao...
Verovatno uskoro neću se baviti poljoprivredom pa mi i tvoj odgovor neće pomoći...
A ti koordinatori i ostali su pišali u gaće kad sam ja bio na prvim protestima ...i bunio se i tražio promene.... ali nigde nije bilo ni tvog oca a ni Slavka....i ostalih da se pobune...
Bili su tu da osmatraju i izviđaju situaciju sa strane..
Znači....
2022 čim sam došao sa mora sam došao na blokade. Usluge radim svima koji plaćaju, ne interesuje me u kojoj je stranci. U zakup uzimam samo šta mi se ponudi i to ako mi odgovara cena, nikog ja ne idem da vučem za rukav. I taj SNSovac je znao da idem na proteste. Svu su na protestu malo bili tamo a malo išli kući da odrade nešto posla i tako se smenjivali... I nisam ja prozivao tebe nego gneralno Kaćane. Poznavajući tebe i ogorčenost na vlast sigurno bi izašao. Onda si verovatno imao dobre razloge...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Meni neće da pošalje zahtev na ConsentID.

Znači kada se prijavljujem na E Agrar unesem lepo mail, ali neće da se pojavi u ConsentID zahtev.

Послато са 2201117PG помоћу Тапатока

Neće.Kao da neće da otvori datoteku.
Imam bekap na mailu ali kako god probam neće.

Uputstvo

1. Sa mail-a sačuvajte na vaš telefon
  2. Uđete u ConsentID
  3. Napišete vaš PIN
  4. Kliknete na dugme Započnite
  5. Kliknete na Povraćaj ID-a
  6. Kliknete na Izaberite svoju datoteku
  7. Unesete lozinku za datoteku (To je ona lozinka kada ste pravili Rezervnu kopiju ili ti BackUp)

To je to uspešno ste vratili vašu Rezervnu kopiju eID naloga

Meni neće da pošalje zahtev na ConsentID.

Znači kada se prijavljujem na E Agrar unesem lepo mail, ali neće da se pojavi u ConsentID zahtev.

Послато са 2201117PG помоћу Тапатока
Ako ste se ranije prijavljivali preko tog mali-a (Kada ukucate mail na eAgrar onda počnu krugovi da se okreću i morate da dobijete zahtev na ConsentID). Uđite u aplikaciju pošto možda kasni obaveštenje

Resetujte telefon

Uputstvo

1. Sa mail-a sačuvajte na vaš telefon
  2. Uđete u ConsentID
  3. Napišete vaš PIN
  4. Kliknete na dugme Započnite
  5. Kliknete na Povraćaj ID-a
  6. Kliknete na Izaberite svoju datoteku
  7. Unesete lozinku za datoteku (To je ona lozinka kada ste pravili Rezervnu kopiju ili ti BackUp)

To je to uspešno ste vratili vašu Rezervnu kopiju eID naloga

@Srđan01
Jedno pitanje.

Kako prijaviti parcelu koja ostaje prazna gde se jesenji kupus rasađiva tek početkom jula? Da li parcela ima pravo na podsticaj ili ne?

2022 sam ja bio na prostestima a ti si bio na moru!
Prosle godine ostavis traktor i ides da radis ....većinu trajanja protesta
Radiš SNS zemlju u zakup ,radiš usluge SNS -u
Da li su tvoji prijatelji bili n
a protestu?
Da li si nekom prigovorio u selu...ili u susednom selu....
Udaras već nekoliko puta na zemlju koju radim..ja nisam na tvoju...a nisi mi morao odgovoriti na moje pitanje da bi mi obrisao nos za proteste...jer ne znas ni zasto nisam mogao...
Verovatno uskoro neću se baviti poljoprivredom pa mi i tvoj odgovor neće pomoći...
A ti koordinatori i ostali su pišali u gaće kad sam ja bio na prvim protestima ...i bunio se i tražio promene.... ali nigde nije bilo ni tvog oca a ni Slavka....i ostalih da se pobune...
Bili su tu da osmatraju i izviđaju situaciju sa strane..
Znači....
ovo su jake reci
2022 čim sam došao sa mora sam došao na blokade. Usluge radim svima koji plaćaju, ne interesuje me u kojoj je stranci. U zakup uzimam samo šta mi se ponudi i to ako mi odgovara cena, nikog ja ne idem da vučem za rukav. I taj SNSovac je znao da idem na proteste. Svu su na protestu malo bili tamo a malo išli kući da odrade nešto posla i tako se smenjivali... I nisam ja prozivao tebe nego gneralno Kaćane. Poznavajući tebe i ogorčenost na vlast sigurno bi izašao. Onda si verovatno imao dobre razloge...

kao i odgovor na isti

ocigledno bitan je samo novac
ne bitno odakle dolazi

zanimljiv detalj

Zakupodavac koji mi daje sada ugovor o zakupu a do prošle godine je naplaćivao subvencije i ima domaćinstvo u e agraru, da bi samnom napravio ugovor šta treba da radi sa tim parcelama u svom gazdinstvu? Da ih briše?

ovo su jake reci

kao i odgovor na isti

ocigledno bitan je samo novac
ne bitno odakle dolazi

zanimljiv detalj
Još davno sam probao da se dogovorim sa ljudima i da idem linijom da je bitno odakle su pare i da budem čovek. Samo sam ispao budala na kraju. Dogovorimo se pre vršidbe po kojoj ceni ćemo raditi uslugu i svi se usaglase. Na kraju ja radio po toj ceni i bio najskuplji. Sada imam svoje cene usluga i neinteresuje me pošto ko radi, ako ima jeftinije slobodno idi tamo. Ja ne idem po selu da dajem 20 evra više da daju meni zemlju. Ko dodje i ponudi, ako uspemo da se dogovorimo za cenu ok, ako ne hvala lepo. Pre 2 meseca mi nudjeno 10 jutara u tabli za 300 evra i njegove subvencije, rekao sam ne može. Sutra dan je uzeo drugi po tim uslovima, a meni priča kako je to velika arenda. Takvi su ljudi kod nas u selu. Ja se takvim stvarima ne bavim. Na proteste sam išao kad kog sam mogao pa makar i da isteram traktor i ostavim. Zvao sam njih jedno 20 iz sela i iz susednog kad su se spremali protesti, svi su bili u fazonu EJ SAMO JAVI KAD, IDEMO ISTERAĆEMO SVI TRAKTORE. Kad sam zvao da se ide ovaj bolestan, ovaj mora da namiriva, ovaj ima da seje... A ja, koji radim usluge SNS, ne zbog toga što je sns nego što smo komšije, makar isteram traktor na proteste... Tako da imam neke svoje principe preko kojih ne prelazim, kao i neki svoj maximum što se tiče arende a i minimum što se tiče usluga. Pa ko se ljuti, ako, ima i pravo da se ljuti. Već par godina me njih nekoliko što imaju kombajn zovu i pitaju pošto ću vrći. Reko jel vi neumete da izračunate koliko su vam troškovi plus neku zaradu?! Davno sam probao da se dogovorimo, e sad pravite vi vama vašu cenu a ja ću raditi pošto ja hoću...

Eto, odgovoriš čoveku na poruku da mu pomogneš i dobiješ takav odgovor...

@Srđan01
Jedno pitanje.

Kako prijaviti parcelu koja ostaje prazna gde se jesenji kupus rasađiva tek početkom jula? Da li parcela ima pravo na podsticaj ili ne?
Vi u vašem eAgrar-u (eRPG) možete da stavite parcelu bez Biljne proizvodnje ali za takvu parcelu ne dobijate Subvencije na ePodsticaji

Vi navedite kupus i tek onda možete da ostvarite Subvencije i na toj parceli.

Zakupodavac koji mi daje sada ugovor o zakupu a do prošle godine je naplaćivao subvencije i ima domaćinstvo u e agraru, da bi samnom napravio ugovor šta treba da radi sa tim parcelama u svom gazdinstvu? Da ih briše?
On te parcele mora da Oslobodi (Izbriše iz svog eRPG) i onda ih vi ubacite u svoj eRPG

Napomena: Ako čovek ima samo te parcele u svom eRPG čim ih obriše kroz par dana ide u Pasivni status (Pa je najbolje da ima još neke parcele) ili ako neće više ubacivati parcele neka podnese zahtev za brisanje gazdinstva ☹️.

Poslednja izmena:
Još davno sam probao da se dogovorim sa ljudima i da idem linijom da je bitno odakle su pare i da budem čovek. Samo sam ispao budala na kraju. Dogovorimo se pre vršidbe po kojoj ceni ćemo raditi uslugu i svi se usaglase. Na kraju ja radio po toj ceni i bio najskuplji. Sada imam svoje cene usluga i neinteresuje me pošto ko radi, ako ima jeftinije slobodno idi tamo. Ja ne idem po selu da dajem 20 evra više da daju meni zemlju. Ko dodje i ponudi, ako uspemo da se dogovorimo za cenu ok, ako ne hvala lepo. Pre 2 meseca mi nudjeno 10 jutara u tabli za 300 evra i njegove subvencije, rekao sam ne može. Sutra dan je uzeo drugi po tim uslovima, a meni priča kako je to velika arenda. Takvi su ljudi kod nas u selu. Ja se takvim stvarima ne bavim. Na proteste sam išao kad kog sam mogao pa makar i da isteram traktor i ostavim. Zvao sam njih jedno 20 iz sela i iz susednog kad su se spremali protesti, svi su bili u fazonu EJ SAMO JAVI KAD, IDEMO ISTERAĆEMO SVI TRAKTORE. Kad sam zvao da se ide ovaj bolestan, ovaj mora da namiriva, ovaj ima da seje... A ja, koji radim usluge SNS, ne zbog toga što je sns nego što smo komšije, makar isteram traktor na proteste... Tako da imam neke svoje principe preko kojih ne prelazim, kao i neki svoj maximum što se tiče arende a i minimum što se tiče usluga. Pa ko se ljuti, ako, ima i pravo da se ljuti. Već par godina me njih nekoliko što imaju kombajn zovu i pitaju pošto ću vrći. Reko jel vi neumete da izračunate koliko su vam troškovi plus neku zaradu?! Davno sam probao da se dogovorimo, e sad pravite vi vama vašu cenu a ja ću raditi pošto ja hoću...

Eto, odgovoriš čoveku na poruku da mu pomogneš i dobiješ takav odgovor...

dzabe ti protest ako saradjujes sa njima

nigde logike

sam prvi protest je bio naopak,jos pokojni Teca kad je dao onu izjavu pa kad su me ljudi ovde na forumu napali

sa tim ljudima si na pozdrav kad se vidis na putu,ako i to zelis
a da uzimas pare od njih a posle protestujes protiv njega...smesno

Jbg, komšije smo ceo život. Meni se nikad nije zamerio. On zna moj stav prema sns-u i on to poštuje. Nikad me ništa nije uslovio pa da moram da mu radim. On pita ja kažem cenu i to je to. Ovo je moj posao, ja se time bavim i od toga izdržavam svoju porodicu. Ako ću birati mušterije po tom osnovu onda bi ih pola izgubio jer kod nas ti je SNS više od pola sela...

Nazad
Vrh