mixer87kac
Član
Kaže nema snage da se bori sa vetrenjačama...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ignorisao sve clanove i sad kad ulazi cita samo svoje poruke i divi se!Gde je Slavko, ne oglasava se??
Dok god vam važi ugovor sve jeSrdjan 01
Pitanje ili bolje reci savet?
Parcele za koje imam vazeci ugovor a zakupodavac je umro pre par meseci a jos nije bila ostavinska rasprava.
Verovatno ce biti pozvani na raspravi za par meseci, traziti subvencije na te parcele ili ne? Malo sam u nedoumici jer je vrlo moguce da kasnije posle ostavinske rasprave kad se menja vlasnik prilikom provere zahteva za subvencije videce se drugi vlasnik dok meni jos vazi ugovor sa preminulom osobom.
Sta i kako? Hvala!
Zato danas ceo dan ne radi BUDIMO U KONTAKTUE ovo što ću vam sad reći, prosto neverovatno, a istinito. Tri dana ovi iz E-Agrara nikako da mi verifikuju ženinu polovinu njive. Ja se tu požalim na forumu i kaže mi Srđan da napišem ono "budimo u kontaktu" Nisam tu kućicu nikako mogao da nađem i okači to ovde Srđan, ja popunim i pošaljem juče oko podne, Posle tri sata stiže odgovor da su to prosledili nadležnima. Malo kasnije zvoni mobilni telefon i pitaju mene da li sam to ja popunio i ko mi je to savetovao. Ja se malo zbunim, tuc - muc i na kraju kažem, jedan dobar čovek iz Pančeva - Srđan. Kažu oni - dobro.
Jutros vidim verifikovano, nema onog žutog slova "i"
Vi sad zaključite kako vam volja, a tako je bilo.
Hvala Srdjane!Dok god vam važi ugovor sve je
Kada se odradi ostavinska ako želite samo priložite nov ugovor sa tom i tom osobom i budite bez brige.
Kako mislis promenim Jmbg?Samo da se nadovežem... i promeniš jmbg, @Peet.
Prelazak ne traje dugo tj odmah se prihvata.
Da si ovo napisao u viber grupi rekli bi ti da pitaš koordinatora protesta na punktu na kom si bio. A ja ću ti reći da će za te parcele biti poseban poziv za subvencije. Ove redovne sad prijavljuješ. Izjava tek na leto...
P. S. A i moglo se malo više Kaćana pojaviti osim mene i Slavka...
2022 sam ja bio na prostestima a ti si bio na moru!Da si ovo napisao u viber grupi rekli bi ti da pitaš koordinatora protesta na punktu na kom si bio. A ja ću ti reći da će za te parcele biti poseban poziv za subvencije. Ove redovne sad prijavljuješ. Izjava tek na leto...
P. S. A i moglo se malo više Kaćana pojaviti osim mene i Slavka...
Kako mislis promenim Jmbg?
Sad me zbunjujes iako sam shvatio dobro Srdjanov i NA odgovor!
Kad prelaze na ostavinsku raspravu pa parcele dobiju drogog vlasnika onda cu napraviti overen ugovor sa novim vlasnikom gde ce se videti jmbg i zakupodavca a i moj.
Srdjane, prijavio sam one dve parcele sto radim bez ugovora. Kada mi dodje komisija odvedem ih na parcele da pokazem, vlasnik je covek od 90 godina bolestan u starackom domu arendu placam njegovoj cerci sto ona moze da potvrdi. Zbog neprisebnosti i bolesti vlasnika ugovor nije moguce potpisati. Niko drugi se ne prijavljuje za subvencije za te parcele godinama. Da li ce ovo biti dovoljan razlog da budu upisane te dve parcele kod mene u gazdinstvo?
1. Promenite na samoj parceli u vašem eRPG-u (Kliknete na određenu parcelu, pa na Izmeni podatke o parceli)
2. Promenite na samom ugovoru (To se podrazumeva)
Ako ste to sve naveli u napomeni budite bez brige (Proćiće i kod komisije, ne vidim razlog što ne bi prihvatili ako je sve to istina).Srdjane, prijavio sam one dve parcele sto radim bez ugovora. Kada mi dodje komisija odvedem ih na parcele da pokazem, vlasnik je covek od 90 godina bolestan u starackom domu arendu placam njegovoj cerci sto ona moze da potvrdi. Zbog neprisebnosti i bolesti vlasnika ugovor nije moguce potpisati. Niko drugi se ne prijavljuje za subvencije za te parcele godinama. Da li ce ovo biti dovoljan razlog da budu upisane te dve parcele kod mene u gazdinstvo?