E-Agrar

Te koje nisu verifikovane ne ulaze u ukupni zbir.
Ako radi 10ha od pre i dodaje 3ha dok ne nestane trokutic ima samo 10ha.
Na koji nacin ce oni utvrditi te parcele bez ugovora ko stvarno radi? Imam i ja dve parcele prijavio sam ih ali mi nije jasno...

(Samo koristite tačne podatke i email koji ste naveli u vaš eRPG, poželjno je da stavite vaš BPG i broj mobilnog) na sledećem Linku: Budimo u kontaktu (Skrolujte skroz dole i naićete na ovako nešto):

eAgrardd34adbde2c7eb3e.png
Kod mene toga nema !

Ja proverio sad na telefonu ima i to bez prebacivanja na "Desktop site". Samo skrolao skroz na dno, ima crveno dugme "Posaljite nam poruku" i tu kad se klikne otvori ovu formu sto je Srdjan slikao.

EDIT:
A cek, cek. Koji sajt gledas @robert86 ?

I opet za ljude koji nisu u mogucnosti da overe ugovor kod notara sa vvlasnikom nisu smislili nikakvo resenje.
Rešenje je da vi unesete tu parcelu sa napomenom ne mogu da overim ugovor zbog ... , oni pošalju inspekciju, utvrde kako stoji stanje i odobre ako odobre (U svakom slučaju bićete obavešteni).

Poslednja izmena:
I kada će ta izjava biti dostupna...
Šta da se radi sa tim parcelama sad ...tj do 1.03
Da se podnosi bez toga ili da se čeka ????

Imam mali problem.
Prilikom zamene telefona napravio sam bekap i poslao na svoj mail.Kada sam promenio telefon i otvorio mail,otpakovao zip fajl i pokušao da aktiviran Consent ID neće da mi prihvati datoteku i ne mogu da se ulogujem na erpg.

I kada će ta izjava biti dostupna...
Šta da se radi sa tim parcelama sad ...tj do 1.03
Da se podnosi bez toga ili da se čeka ????
Da si ovo napisao u viber grupi rekli bi ti da pitaš koordinatora protesta na punktu na kom si bio. A ja ću ti reći da će za te parcele biti poseban poziv za subvencije. Ove redovne sad prijavljuješ. Izjava tek na leto...

P. S. A i moglo se malo više Kaćana pojaviti osim mene i Slavka...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Da si ovo napisao u viber grupi rekli bi ti da pitaš koordinatora protesta na punktu na kom si bio. A ja ću ti reći da će za te parcele biti poseban poziv za subvencije. Ove redovne sad prijavljuješ. Izjava tek na leto...

P. S. A i moglo se malo više Kaćana pojaviti osim mene i Slavka...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Gde je Slavko, ne oglasava se??

Nazad
Vrh