E-Agrar

Možeš upisati ukupnu površinu, ali u rubriku obradiva površina uneseš površinu zakupa jer se to gleda.

Izgleda da je krenulo masovno podnošenje zahteva za subvencije i iskočio osigurač, ne može da se pristupi aplikaciji.

Podnešen zahtev u roku od 30 sekundi, sve radi kao podmazano.....
Samo zahtevana količina mi nije punih 18000 po ha, već nešto manje. Možda zbog lucerke?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ставите овако и немате шта да размишљате (Сами ће они прикупљати потребне податке)

САГЛАСАН САМ са Изјавом да орган врши прикупљање и обрађивање личних података.​

Kod mene piše parcele nisu adekvatno popunjene,ne znam u čemu je problem sve sam prekontrolisao.Ne da mi da podnesem zahtev.

Парцелу коју сам пријавио преко опције обрађивање земљишта без писаног уговора о закупу нигде не видим, нема ни захтева, ничега.

Да ли и даље мора наменски рачун за пољопривреду? Банка ми наплаћује 3 хиљаде годишње буквално ни за шта, немам ни картицу, ни е банку у оквиру рачуна.

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

Da li nekome od vas ne radi aplikacija? Kada idem na prijavu preko ConsentID na eUpravi ne stiže mi obaveštenje na aplikaciji da dozvolim pristup portalu... Pokušala sam i da obnovim nalog na aplikaciji preko rezervne kopije naloga i opet neće... Ako neko zna rešenje neka piše... Hvalaa :)

Парцелу коју сам пријавио преко опције обрађивање земљишта без писаног уговора о закупу нигде не видим, нема ни захтева, ничега.

Nećete ni videti dok ne odobre (Oni su tu informaciju dobili pa su prosledili kome treba), ako je sve kako treba odobriće vam i ubaciće vam u vaš eRPG.
Да ли и даље мора наменски рачун за пољопривреду? Банка ми наплаћује 3 хиљаде годишње буквално ни за шта, немам ни картицу, ни е банку у оквиру рачуна.

Bitno je da imate Tekući račun gde mogu da vam legnu pare.

Мислите може било који рачун, не треба наменски за пољопривредно газдинство? Убацим рачун преко ког примам плату?
Мислим да само ови наменски рачуни могу да примају уплате са шифром уплате ,,субвенција" или се варам?

Ставите овако и немате шта да размишљате (Сами ће они прикупљати потребне податке)

САГЛАСАН САМ са Изјавом да орган врши прикупљање и обрађивање личних података.​

Шта ако се не стави тако него она друга да сам вршим прикипљање и обрађивање личних података.Зашто је ово битно шта ће се штиклирати и на чега се конкрерно односи?

Nazad
Vrh