Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dozvoli pop-up u brwoseruZašto ne mogu da skinem setvenu strukturu?
Potvrda o statusu moze a setvena ne.
Banka trazi. Oni povukli iz trezora a tamo stanje od prosle godine
Od sutra krecu. Potvrdjeno je.O cemu vi vec pricate?za subvencije tek 1.03 se podnosi zahtev ili nisam bio na casu?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Ako su je prihvatili neće biti problema.Jel ce biti problema oko 1 parcele koja je upisana bez JMBG vlasnika? Prihvatili su je iz 2 pokusaja? Ali da li ce biti problema oko isplacivanja subv?
Kolega da li će i u toku poziva biti moguća obnova gazdinstva,mislim ako neko još nije obnovio?Od sutra krecu. Potvrdjeno je.
Da, obnova je moguca u bilo kom trenutku.Kolega da li će i u toku poziva biti moguća obnova gazdinstva,mislim ako neko još nije obnovio?
Da li će moći i tokom februara da obnovi pa onda konkuriše za podsticaje?
Koliko sam razumeo da će moći ali čisto da proverim pitaju ljudi.
Da u pravu si gazdinstvo se moze obnovitiObnova i verifikacija nemaju veze jedno sa drugim.
Imas pravo.Da li za drzavnu zemlju uzetu na licitaciji imam pravo na subv.? Neko kaze da neko ne?
Slazem se, valjda misle da nece moci da udje parcela u zahtev za subvencije ako je uneta nakon obnove. Kako se meni cini to je moglo prosle godine, znam da su jedni isti ljudi dolazili jednom za obnovu, jednom za unos parcela i jednom za unosenje zahteva ali nisam siguran za redosled..Obnova i verifikacija nemaju veze jedno sa drugim.
Mislim da te koje nisu verifikovane nece uci u konacan zbir u zahtevu za podsticaje. Vec sutra ce moci da se proveri ko ima takav slucaj.3 parcele sam ubacio pre 5 dana,jos su na proveri...stoji narandzasti upitnik...Danas obnovio gastinstvo ,DA LI SE MOZE PODNETI ZAHTEV ZA SUBVENCIJE ILI SE MORA CEKATI DA SE PROVERA ZAVRSI
Pisano je više puta poslednjih dana, pozovi eagrar i ubrzaćeš verifikaciju. Ne znam tačno ali mislim da je bolje da ti prihvate nove parcele pa onda da predaš zahtev za subvencije.3 parcele sam ubacio pre 5 dana,jos su na proveri...stoji narandzasti upitnik...Danas obnovio gastinstvo ,DA LI SE MOZE PODNETI ZAHTEV ZA SUBVENCIJE ILI SE MORA CEKATI DA SE PROVERA ZAVRSI
Ako ste napravili Rezervnu kopiju onda je lako za vraćanjeИмам проблем са консентид апликацијом, цркао ми тел па сам инсталирао је на други кад скенирам QR kod избацује ми "неважећи регистрациони код,покушајте поново"
Јел имао неко сличан проблем, како решити?