E-Agrar

Jel ce biti problema oko 1 parcele koja je upisana bez JMBG vlasnika? Prihvatili su je iz 2 pokusaja? Ali da li ce biti problema oko isplacivanja subv?

O cemu vi vec pricate?za subvencije tek 1.03 se podnosi zahtev ili nisam bio na casu?

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

3 parcele sam ubacio pre 5 dana,jos su na proveri...stoji narandzasti upitnik...Danas obnovio gastinstvo ,DA LI SE MOZE PODNETI ZAHTEV ZA SUBVENCIJE ILI SE MORA CEKATI DA SE PROVERA ZAVRSI

3 parcele sam ubacio pre 5 dana,jos su na proveri...stoji narandzasti upitnik...Danas obnovio gastinstvo ,DA LI SE MOZE PODNETI ZAHTEV ZA SUBVENCIJE ILI SE MORA CEKATI DA SE PROVERA ZAVRSI
Mislim da te koje nisu verifikovane nece uci u konacan zbir u zahtevu za podsticaje. Vec sutra ce moci da se proveri ko ima takav slucaj.

Pisano je više puta poslednjih dana, pozovi eagrar i ubrzaćeš verifikaciju. Ne znam tačno ali mislim da je bolje da ti prihvate nove parcele pa onda da predaš zahtev za subvencije.

Имам проблем са консентид апликацијом, цркао ми тел па сам инсталирао је на други кад скенирам QR kod избацује ми "неважећи регистрациони код,покушајте поново"
Јел имао неко сличан проблем, како решити?
Ako ste napravili Rezervnu kopiju onda je lako za vraćanje
Ako niste napravili Rezervnu kopiju onda morate da odete u Poštu po nove eID parametre.

Evo kako su meni odgovorili na pitanje da li seza parcelu koja se u katastru vodi kao pašnjak a ustvari je pre 30+ godina preorana može dobiti subvencija.
Поштовани,
Сагласно Правилнику можете обрађивати Ваше парцеле, али право на субвенције за основну финансијску подршку у биљној производњи не можете остварити.
С поштовањем,
Искрено Ваши,сервис центар.

Znaci takve parcele i ne prijavljujes za podsticaj?

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Nazad
Vrh