E-Agrar

Zemljište u građevinskom području vodi se kao Njiva I klase prijavljeno pod usevom, to bi trebalo da prođe nebi treebalo da bude problema.

Evo kako su meni odgovorili na pitanje da li seza parcelu koja se u katastru vodi kao pašnjak a ustvari je pre 30+ godina preorana može dobiti subvencija.
Поштовани,
Сагласно Правилнику можете обрађивати Ваше парцеле, али право на субвенције за основну финансијску подршку у биљној производњи не можете остварити.
С поштовањем,
Искрено Ваши,сервис центар.
Promeni namenu u katastru(za ovu godinu kasno).

3 parcele sam ubacio pre 5 dana,jos su na proveri...stoji narandzasti upitnik...Danas obnovio gastinstvo ,DA LI SE MOZE PODNETI ZAHTEV ZA SUBVENCIJE ILI SE MORA CEKATI DA SE PROVERA ZAVRSI
Ja sam ubacio pre 3-4 dana jednu sa suvlasništvom i čekam na verifikaciju. Prvo je bio narandžasti trougao sa upitnikom, a sad je žuti krug sa slovom" i " Verovatno su uzeli u rad?
Čekam još koji dan, pa ako ne prihvate, podnosim zahtev na ove preostale njive. Pitanje kad će to verifikovati, mada je jednostavna situacija ali....

Tata je menjao telefon i sada treba ponovo da aktivira onu Consent aplikaciju a nema onaj papir. Gde i šta treba da izvadi za taj kod?

Jeste Grujo, upisano je za oboje. Moju polovinu su prihvatili odmah, a sad čekam ovo sa ugovorom o davanju u zakup bez naknade...

Meni su neke parcele dodali u roku 3,4 dana.Još jednu parcelu nisu dodali,stoji žuti krugić sa slovom i već dve nedelje.proveravao sam dali je sve ispravno upisano i sve je ok.Valjda će dodati do 1.marta,do tad neću ni obnavljati gazdinstvo,ima vremena.

Evo kako su meni odgovorili na pitanje da li seza parcelu koja se u katastru vodi kao pašnjak a ustvari je pre 30+ godina preorana može dobiti subvencija.
Поштовани,
Сагласно Правилнику можете обрађивати Ваше парцеле, али право на субвенције за основну финансијску подршку у биљној производњи не можете остварити.
С поштовањем,
Искрено Ваши,сервис центар.
To sta pise u katastru, okaci macku o rep.
Prijavi sta je realno i sve je ok.
Kotrola se obavlja satelitskim snimcima. Ne preko katastra.
Znaci takve parcele i ne prijavljujes za podsticaj?

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Prijavi ih i napisi realno sta je tu.
Te info iz katastra koje su stare 50+ godina, toliko nam kao informacija i vrede...

To sta pise u katastru, okaci macku o rep.
Prijavi sta je realno i sve je ok.
Kotrola se obavlja satelitskim snimcima. Ne preko katastra.

Prijavi ih i napisi realno sta je tu.
Te info iz katastra koje su stare 50+ godina, toliko nam kao informacija i vrede...
pa valjda gledaju cije su njive preko katastra

kontrola snimcima je sta je posejano a ne povrsina i uloga parcele
bar bi trebalo da je tako

Kad pravim ugovor za parcelu a imaju dva vlasnika(kao ovde na slici). Sta treba da upisem,da li njegovu povrsinu ili povrsinu cele parcela.
416514744_769372425250174_148183828123472445_n.png

Nazad
Vrh