Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Promeni namenu u katastru(za ovu godinu kasno).Evo kako su meni odgovorili na pitanje da li seza parcelu koja se u katastru vodi kao pašnjak a ustvari je pre 30+ godina preorana može dobiti subvencija.
Поштовани,
Сагласно Правилнику можете обрађивати Ваше парцеле, али право на субвенције за основну финансијску подршку у биљној производњи не можете остварити.
С поштовањем,
Искрено Ваши,сервис центар.
Ja sam ubacio pre 3-4 dana jednu sa suvlasništvom i čekam na verifikaciju. Prvo je bio narandžasti trougao sa upitnikom, a sad je žuti krug sa slovom" i " Verovatno su uzeli u rad?3 parcele sam ubacio pre 5 dana,jos su na proveri...stoji narandzasti upitnik...Danas obnovio gastinstvo ,DA LI SE MOZE PODNETI ZAHTEV ZA SUBVENCIJE ILI SE MORA CEKATI DA SE PROVERA ZAVRSI
Imaš frku ako nisi , napravio rezervni log..ako imaš ok, ako ne ideš opet u poštu!Tata je menjao telefon i sada treba ponovo da aktivira onu Consent aplikaciju a nema onaj papir. Gde i šta treba da izvadi za taj kod?
To sta pise u katastru, okaci macku o rep.Evo kako su meni odgovorili na pitanje da li seza parcelu koja se u katastru vodi kao pašnjak a ustvari je pre 30+ godina preorana može dobiti subvencija.
Поштовани,
Сагласно Правилнику можете обрађивати Ваше парцеле, али право на субвенције за основну финансијску подршку у биљној производњи не можете остварити.
С поштовањем,
Искрено Ваши,сервис центар.
Prijavi ih i napisi realno sta je tu.Znaci takve parcele i ne prijavljujes za podsticaj?
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
pa valjda gledaju cije su njive preko katastraTo sta pise u katastru, okaci macku o rep.
Prijavi sta je realno i sve je ok.
Kotrola se obavlja satelitskim snimcima. Ne preko katastra.
Prijavi ih i napisi realno sta je tu.
Te info iz katastra koje su stare 50+ godina, toliko nam kao informacija i vrede...
Cim ovo napises, nemam sta da dodam.bar bi trebalo da je tako
Čekaj... Ako obnoviš gazdinstvo a nisu verifikovali parcelu, gubiš pravo na subvenciju za tu parcelu?Još jednu parcelu nisu dodali,stoji žuti krugić sa slovom. Valjda će dodati do 1.marta,do tad neću ni obnavljati gazdinstvo,ima vremena.
Nije povezano (bar nije bilo prosle godine), moze da se obnovi gazdinstvo a onda da se dodaju parcele i aplicira za subvencije.Čekaj... Ako obnoviš gazdinstvo a nisu verifikovali parcelu, gubiš pravo na subvenciju za tu parcelu?
Ma,da uzeli za put koji prolazi pored. Ali su mu i dobro platili .Ladno mu 32 kvadrata konfiskovao grad
Rekao bih da upisujes samo povrsinu koju uzimas u zakup.