E-Agrar

Verovatno je bilo u temi, ali ne uspevam da nadjem da li bi neko hteo da napise
sta sve treba od priloga kada se ubacuje zemlja u vlasnistvu u svoje gazdinstvo, bila je u zakupu, sad je zakup prosao, zakupac je izbrisao te njive iz svog gazdinstva?

Od priloga vam ne treba ništa pošto je to vaša zemlja ::svaka cast::::super::

Uputstvo:

1. Prijavite se na vaš eRPG
  2. Kliknete na
    Update

Pregled i promena podataka o gazdinstvu

(Svaku promenu u podacima o poljoprivrednom gazdinstvu neophodno je da prijavite Registru u roku od 30 dana od nastupanja promene.)
  3. Dodaj parcelu nosioca
  4. U Katastru
    (Zemljište je u vlasništvu i upisano je u Katastar)
  5. Izaberete Katastarska opština
  6. Izaberete iz padajućeg menija Broj kat. parcele
  7. Idete na Dodaj parcelu

Zašto ne mogu da skinem setvenu strukturu?
Potvrda o statusu moze a setvena ne.
Banka trazi. Oni povukli iz trezora a tamo stanje od prosle godine

Pre dva dana sam uneo ugovor overen kod notara sa mojom suprugom za njenu polovinu njive na kojoj se vodi suvlasništvo. Vidim sad da je i dalje žuti trougao. Kod obnove su moju polovinu odmah prihvatili. Priložio ugovor i izvod iz katastra.
Sad moram da čekam da verifikuju, pa tek onda da podnosim zahtev za subvenciju za biljnu proizvodnju.

Pre dva dana sam uneo ugovor overen kod notara sa mojom suprugom za njenu polovinu njive na kojoj se vodi suvlasništvo. Vidim sad da je i dalje žuti trougao. Kod obnove su moju polovinu odmah prihvatili. Priložio ugovor i izvod iz katastra.
Sad moram da čekam da verifikuju, pa tek onda da podnosim zahtev za subvenciju za biljnu proizvodnju.
Šta da radite Verifikovaće i tu drugu polovinu (Čim su Verifikovali tu prvu mora i drugu).

@milan971
Da, znam, samo kazem kako to moze da se gleda a mozete pitati Hrvate kod njih se i te kako gleda gde je sta zasejano sto ce verovatno doci i kod nas.

Nema sa obnovom ali ima sa podnosenjem zahteva za subvencije. Kad podneses zahtev podnosis za trenutno stanje, ono sto eventualno kasnije izmenis nece se izmeniti u zahtevu.
I jel to problem? Sta ako presejes njivu? Ti podnosis zahtev za trenutno stanje, neces ici u pasivam status ili da neces dobiti subvencije ako kasnijes promenis nesto u strukturi.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

I jel to problem? Sta ako presejes njivu? Ti podnosis zahtev za trenutno stanje, neces ici u pasivam status ili da neces dobiti subvencije ako kasnijes promenis nesto u strukturi.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Nece biti problem, neces ti biti kriv ako ti ptice pojedu usev pa presejes nesto drugo sto takodje podleze subvencijama. Moze biti problem ako ne posejes nista (biosens satelitski snimak ne nadje ni jednu kulturu na njivi, izadje inspekcija i utvrdi da stvarno nema nicega) ili ako se radi malverzacija koju sam vec naveo, stavi neka kultura na livadu i podnese zahtev a kasnije se "odustane" od setve na livadi i ostane livada..

Da,prošle godine sam ga menjao tri puta...naravno kad je dat na isplatu i završen nije moguće...a to je bilo kada su usevi bili skinuti sa parcela

Имам проблем са консентид апликацијом, цркао ми тел па сам инсталирао је на други кад скенирам QR kod избацује ми "неважећи регистрациони код,покушајте поново"
Јел имао неко сличан проблем, како решити?

Nazad
Vrh