E-Agrar

Ja na primer imam parcelu drzavnu koja u celosti nije obradiva,i ne znam sta tu da stavim. Ugari bi trebalo da su šume posle pozara,ne znam sta da stavim. Najradije bi obrisao tu parcelu iz E agrara,ali ne smem posto je drzavna.
Zakorovljenja,zbunje,po koje drvo,trava ?.Tu pises ugar i ne mislis,to su reci ovih iz eAgrar-a,tako su mi bar rekli preko telefona.Drzavna zemlja.

Srđan01 Da li imam pravo na subvencije za državnu zemlju uzetu na licitaciji, vodi se kao pasnjak 1 klase psenica je zasejana?

Pašnjak je zakonom zabranjeno preoravati, dok livada može. Biće problema koliko vidim oko tih pašnjaka, masa ljudi je preorala....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Jutros sam zvao eagrar i rekao da imam parcele za verifikaciju, žena mi je rekla "vidim da čekate 7 dana, poslaću verifikatorima na obradu" i sada pogledam eagrar kad ono verifikovano. Tako da i vi pozovite sutra prepodne. @obradmiki @Tombica

Takođe sam pitao za koje kulture se ne dobija subvencija, rekla mi je "pašnjak, livada i ugar ali je najbolje da se navede površina pod kulturom a ostatak da ostane bez kulture".

Na pitanje u vezi drveća i žbunja prvo je rekla "ako se drvo ili žbunje nalazi NA SRED njive" a malo kasnije mi je ipak rekla "ako imate drvo ili urasli deo NEGDE NA njivi smanjite malo površinu za svaki slučaj" tako da mi ipak deluje da ni oni nisu 100% sigurni u vezi ovoga. Ja sam svejedno koliko je to moguće na geosrbija merio na parcelama koje nisu čiste i smanjio površinu pod kulturom a ostatak ostavio bez kulture.

Danas sam zvao e agrar, na listu mi pise vinograd mada u stvarnosti je oranica, rekli da mogu slobodno da upisem kukuruz. Na drugom listu mi pise vocnjak a u stvarnosti se zemlja ore, isto mi rekli da pisem sta stvarno tamo gajim. I na livadu moze da se pise sta se gaji jedino pasnjak nesme da se dira. To je info sa e agrara.

Poslednja izmena:
Uzeli manju količinu goriva pre 15 dana na Lukoil pumpi upisali JMBG na fiskalni račun i još uvek nije ubačen u eagrar a nema opcije da se doda takav tip računa ručno. Jel ima još neko takvih problema?

До када мора да се обнови газдинство? Ја чекам да направим неке уговоре па сам у недоумици, дали да обновим па да додам те парцеле или кад урадим уговоре да онда обновим газдинство комплет са тим новим парцелама?

@Brale Ja ih danas pokusavao dobiti telefonon nazalost bezuspesno,pa sam im poslao mejl,tu sam vrlo brzo dobio odgovor da se strpim malo jer imaju puno posla.
Mora više puta da pokušavaš, ja sam tek iz 5og 6og puta dobio, prekjuče popodne ih nisam dobio, juče popodne sam čekao 2 sata da se oslobodi operater i na kraju pukne veza. Samo u radno vreme i to na svakih 2-3 minuta i dobićeš.
До када мора да се обнови газдинство? Ја чекам да направим неке уговоре па сам у недоумици, дали да обновим па да додам те парцеле или кад урадим уговоре да онда обновим газдинство комплет са тим новим парцелама?
Ja nisam obnovio još, čekao sam verifikaciju što su mi danas odradili. Sada čekam veterinara da mi smanji broj svinja (ako to uopšte ima neke veze) pa ću onda.

Nazad
Vrh