E-Agrar

A na ugovoru je pisala cela povrsina ili udeo od vlasnika?
Na ugovoru verovatno i cela površina i udeo od tog vlasnika.
Ali šta piše u e agraru,jer tu ne vidim opciju za udeo parcele.Da li se vodi kao dva ista broja sa površinom od odgovarajućeg suvlasnika?

Ja sam pravio 2 ugovora i prijavio kao 2 parcele čija je površina ta sa katastra a udeo u parceli je koliko ima taj vlasnik. Drugačije nisu hteli da prime.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Za kolegu pitanje kako se sad to vodi u e-agraru?
Kao dve parcele sa istim brojem a površinom kao što je deo svakog suvlasnika?

Na ugovoru sam upisao samo koliki je deo tog suvlasnika.
U E Agraru se sad vodi kao dve njive, imaju isti broj parcele ali je različita površina jer te dve žene imaju 1/4 i 3/4 njive.
Probao sam da ubacim na jednu parcelu oba ugovora ali mi je stiglo crveno obaveštenje da ne može.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Mislim da ako je OVEREN UGOVOR kod notara da nema potrebe za LK vlasnika vec samo JMBG broj da se kuca tamo i to je to.Prosle godine je trebala LK jer su isli ugovori neovereni ali sad posto su overeni ne treba ja tako mislim ako ne zna sigurno neka kaze da znamo i svi.
Ima li zvaničnog odgovora na ovo za LK?

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Mislim da ako je OVEREN UGOVOR kod notara da nema potrebe za LK vlasnika vec samo JMBG broj da se kuca tamo i to je to.Prosle godine je trebala LK jer su isli ugovori neovereni ali sad posto su overeni ne treba ja tako mislim ako ne zna sigurno neka kaze da znamo i svi.
Ima li zvaničnog odgovora na ovo za LK?

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Nigde zvanično ne piše taj podatak da treba da se ubacuje (Očitana ili Skenirana) lična karta (To treba samo ako se dodaje novi član u postojaće poljoprivredno gazdinstvo).

Screenshot_2024-01-24-06-02-54-312-edit_org.mozilla.firefox.jpeg

Jedno pitanje,na jednoj parceli pod istim brojem se nalazi obradiva površina i bagrenjak,kako to napisati a da prodje.
Ako ti je povrsina recimo jedan hektar, a bagrenjak je 30 ari, obrisi tu parcelu iz eagrara, zatim je ponovo dodaj. Prilikom dodavanja, kada ukucas selo i izaberes parcelu, izbacice ti odmah koliko je ta parcela velika, a ispod ce da ti trazi da upises koliko je velika obradiva povrsina. E tu ukucas 70 ari i u sistemu ce ti pisati 70 ari i miran si.

Ako padnes pod kontrolu, ovo te moze snaci

Meni konkretno je trebalo 5 dana

Što se ugovora tiče treba sledeće da bude na papiru:
А како ја људима да дам да потпишу овај уговор где пише без накнаде? И овако се сви нећкају око уговора. 😭 И још једно питање морам ли опет са оцем правити уговор да би убацио окућница, иначе је члан газдинства?

А како ја људима да дам да потпишу овај уговор где пише без накнаде? И овако се сви нећкају око уговора. 😭
И још једно питање морам ли опет са оцем правити уговор да би убацио окућница, иначе је члан газдинства?
Ako vam i dalje važi ugovor (Pošto niste rekli na koliko godina vam je sam ugovor) onda ne treba, ako vam je istekao onda treba.

Нисам ни убацивао ту окућницу у газдинство до сада, а реко има 40ари,да је убацим

да ли се уз оверен уговор и извод из катастра тј. власнички лист мисли на ово
c0b58b79-b391-4fd6-86ce-1ac2d6b71fdb.jpg

Da to se prilaže
имам на једној парцели нешто багрењака смешна је то површина која је у питању .Да ли нешто симболично да одузмем од те парцеле кад будем пријављивао површину под засадом

Da to se prilaže
овај скрин шот из екатастра преко телефона је у јфф формату (формат слике )да ли њега прилажемо као таквог или га морамо конвертовати заједно са уговором да буде све у пдф формату

Nazad
Vrh