Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može, ja imam iskrčene voćnjake i vinograde (tako su upisane u katastru) koji se obrađuju i dobijam godinama subvencije bez problema.Pozdrav imam parcela na kojima se u katastru vodi šuma ali je pokrčena tako da je sad obradivo jel problem da se prijave i jel imam pravo na subvencije.Hvala
Da mora (Tako je uvek bilo).A mora li se uneti tacno koja je kultura na kojoj parceli?
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Bolje unesite kulturu onako kako je i na toj i toj parceli nego posle da imate problema.
Ja sam prošle godine čim je počeo javni poziv obnovio gazdinstvo i prijavio se za subvencije.To je rok ,ako hoce subvencije,a vrv hoce .Znaci fakticki jos par dana,ili do pocetka marta meseca ?.
Sto ne bi unosio tacne kulture koje ce biti na parcelama ?.Prosle godine je to isto bilo potrebno.
Prošle godine je bilo ovako rečeno:Unesite nove kulture, obnovite gazdinstvo neće vas ništa koštati .
Nije stvar u ironiji nego glupo je nekoga savetovati da prijavi par ara odakle treba izbaciti par a da pritom prijavi 1 ar Na najbolji nacin objasnio je @skalNe znam kome bih sta pre odgovorio...vidim da ima i ironije u necijim postovima.
.
To dal ce neko da se cima sa 2-3 ara je njegova stvar. Ako napises kako jeste, nema osnova za kaznu. Ako iskljucis te male povrsine, i to je isto legitimno i necija licna stvar
Ako od ovoga mozes nesto da shvatis onda mi je drago!mani je plac 6 ari od toga 1 ar bsta a od toga 0.7 ari je plastenik i sta sad??meni je lakse da to nista nemam u e agraru nego da se cimam kolko imam kvadrata ako nekom nije dovoljno ono sta je na njivi od par kvadrata okucnice nece se obogatiti...a ako nesto pogresi moze mu samo nastetiti...ionako to ne obradujem traktorom .
Meni konkretno je trebalo 5 danaKoliko dana otprilike prođe da odobre nove parcele sa overenim ugovorom? Kakva su vam iskustva?
Uspeo sam da odradim ugovor za neke parcele, ubacio sam prednju i zadnju (sa overom) stranu ugovora, LK vlasnika i pdf izvod iz katastra, valjda je to dovoljno?
I naravno onaj papir što vam je dao Notar.
Da, ovakav ugovor smo popunili ali nismo overili kod notara nego u opštini, u našoj opštini nema notara. Overili su na poleđini ovog ugovora, ja sam slikao obe strane i poslao. Uz to sam poslao očitanu ličnu kartu vlasnika i izvod sa sajta katastra u pdf-u.
Mislim da ako je OVEREN UGOVOR kod notara da nema potrebe za LK vlasnika vec samo JMBG broj da se kuca tamo i to je to.Prosle godine je trebala LK jer su isli ugovori neovereni ali sad posto su overeni ne treba ja tako mislim ako ne zna sigurno neka kaze da znamo i svi.Koliko dana otprilike prođe da odobre nove parcele sa overenim ugovorom? Kakva su vam iskustva?
Uspeo sam da odradim ugovor za neke parcele, ubacio sam prednju i zadnju (sa overom) stranu ugovora, LK vlasnika i pdf izvod iz katastra, valjda je to dovoljno?
Za jednu parcelu potrebno je da odradim ugovor o zakupu.
Ja sam radio jedan ugovor gde su bila dva zakupodavca i oba su potpisala. E agrar mi nije pravio problem.Za jednu parcelu potrebno je da odradim ugovor o zakupu.
Udeo svojine je 1/2 jednog i 1/2 suvlasnika.
Da li radim JEDAN ili DVA ugovora o zakupu ?
Odnosno da li radim i sa jednim i sa drugim suvlasnikom posebni ugovor kod notara?
Hvala !
Da znam baš bez veze što vi nemate Notara nego morate da idete čak u Požarevac (Samo zbog jednog ugovora).Da, ovakav ugovor smo popunili ali nismo overili kod notara nego u opštini, u našoj opštini nema notara. Overili su na poleđini ovog ugovora, ja sam slikao obe strane i poslao. Uz to sam poslao očitanu ličnu kartu vlasnika i izvod sa sajta katastra u pdf-u.
Budite bez brige prihvatiće vam Ugovor (Bitno je da se vidi pečat). Inače kao što znate nekada se za overu išlo baš u Opštinu tako da sve je .
Odgovorio vam je @bikacanZa jednu parcelu potrebno je da odradim ugovor o zakupu.
Udeo svojine je 1/2 jednog i 1/2 suvlasnika.
Da li radim JEDAN ili DVA ugovora o zakupu ?
Odnosno da li radim i sa jednim i sa drugim suvlasnikom posebni ugovor kod notara?
Hvala !
A na ugovoru je pisala cela povrsina ili udeo od vlasnika?Ja sam pravio 2 ugovora i prijavio kao 2 parcele čija je površina ta sa katastra a udeo u parceli je koliko ima taj vlasnik. Drugačije nisu hteli da prime.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока