E-Agrar

Srđane, da li član poljoprivrednog gazdinstva mora biti na istoj adresi na kojoj je i nosilac?

Srđane, ja sam prošle godine registrovao na E-agrar gazdinstvo gde na jednoj parceli sa suprugom imam suvlasništvo, a ona u lk ima drugu adresu. Kako sad prijavljujem tu njenu polovinu uz moju?

Srđane, ja sam prošle godine registrovao na E-agrar gazdinstvo gde na jednoj parceli sa suprugom imam suvlasništvo, a ona u lk ima drugu adresu. Kako sad prijavljujem tu njenu polovinu uz moju?
Isto odradite kao i prošle godine.

Mislim da će vam trebati ovo (Samo da se informišem)
Obrasci-RPG_page-0001.jpeg

Poslednja izmena:
Da li se zna do kog datuma traju prijave?
Ako mislite na prijave za javni poziv po hektaru
Prijave Počinju 01.02.2024. a završavaju se 01.03.2024. (Prvo se mislilo da bude otvoren poziv samo 15 dana ali su od te ideje odustali pa su rekli neka traje do Prvog Marta).
Imate sve ovde

Poslednja izmena:
citao sam da sve parcele koje su u vlasnistvu treba da se unesu.Sta sa parcelama koje su u vlasnistvu a ne obradjuju se iz raznih razloga?da je unesemo pa da stavimo povrsina koja se obradjuje 00?

U pravu si Srđane, ja sam taj obrazac prošle godine i priložio ali je to bio mart 2023.godine. Da li sad treba isti taj obrazac da priložim potpisan iz ove 2024.godine ili samo da priložim isti taj iz prošle godine?

U pravu si Srđane, ja sam taj obrazac prošle godine i priložio ali je to bio mart 2023.godine. Da li sad treba isti taj obrazac da priložim potpisan iz ove 2024.godine ili samo da priložim isti taj iz prošle godine?
Nova kalendarska godina, nov papir 🙂
(Onaj koji ste prošle godine priložili ne brišite i to je to).

Svaka čast Srđane što nam pomažeš da neke stvari rasčistimo i bez zvanja ovih u BG. Oni se i onako slabo javljaju i uvek smo na čekanju. Dobro je da se moja komšinica nije ugledala na njih. ;)

Svaka čast Srđane što nam pomažeš da neke stvari rasčistimo i bez zvanja ovih u BG. Oni se i onako slabo javljaju i uvek smo na čekanju. Dobro je da se moja komšinica nije ugledala na njih. ;)
Iskreno i ja moram nekad da ih zovem pa kada čekam prođe mi ceo dan ali nema veze (Nekad pošaljem mail pa me oni zovu).

Zato i postoji ovaj forum da se međusobno pomažemo kada nešto ne znamo.

Jesu li svi obnovili gazdinstva i uneli tacno na koju parcelu ce sta sejati?
Do kada je rok za to?

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh