talianu
Član
E to mi treba.Hvala
A šta sa članom koji ima ID?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fiktivno ili kobojagiMoze malo pojasnjenje sta znaci fiktivno gazdinstvo?
E to mi treba.Hvala
Da mora biti prijavljen na istooj adresi kao i nosilac gazdinstva.Srđane, da li član poljoprivrednog gazdinstva mora biti na istoj adresi na kojoj je i nosilac?
Isto odradite kao i prošle godine.Srđane, ja sam prošle godine registrovao na E-agrar gazdinstvo gde na jednoj parceli sa suprugom imam suvlasništvo, a ona u lk ima drugu adresu. Kako sad prijavljujem tu njenu polovinu uz moju?
Ovde su vam svi obrasci: https://uap.gov.rs/wp-content/uploads/2016/05/Obrasci-RPG.pdf
Ako mislite na prijave za javni poziv po hektaruDa li se zna do kog datuma traju prijave?
Imate sve ovdePrijave Počinju 01.02.2024. a završavaju se 01.03.2024. (Prvo se mislilo da bude otvoren poziv samo 15 dana ali su od te ideje odustali pa su rekli neka traje do Prvog Marta).
Na prirodne livade nema podsticaja?Ja imam par parcela gde se vodi kao livada,obradjujem je samo neki deo,ove godine kad sam prijavljivao za subvencije ostavio sam i te parcele ali imao sam preko 20ha,ove godine moracu da pazim za njih necu staviti za subvencije ali neka stoje u eagraru
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Nova kalendarska godina, nov papirU pravu si Srđane, ja sam taj obrazac prošle godine i priložio ali je to bio mart 2023.godine. Da li sad treba isti taj obrazac da priložim potpisan iz ove 2024.godine ili samo da priložim isti taj iz prošle godine?
(Onaj koji ste prošle godine priložili ne brišite i to je to).
I mene to zanima?Na prirodne livade nema podsticaja?
Iskreno i ja moram nekad da ih zovem pa kada čekam prođe mi ceo dan ali nema veze (Nekad pošaljem mail pa me oni zovu).Svaka čast Srđane što nam pomažeš da neke stvari rasčistimo i bez zvanja ovih u BG. Oni se i onako slabo javljaju i uvek smo na čekanju. Dobro je da se moja komšinica nije ugledala na njih.
Nema roka ! ! !Jesu li svi obnovili gazdinstva i uneli tacno na koju parcelu ce sta sejati?
Do kada je rok za to?
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Možete kliknuti odmah na Obnovi gazdinstvo, a možete i poslednjeg dana roka za podnošenje zahteva za subvencije pa je na vama da odlučite.