Tombica
Član
Cak iako su njive vec u e agraru?Mora i jedno i drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cak iako su njive vec u e agraru?Mora i jedno i drugo.
Hvala ti na info,probaću direktno ma gazdinstvo gde ue naslednik član.Јеси ли покушао да убациш те парцеле али на другачији начин: са изјавама наследника у твоју корист, ако ниси ти једини наследник.
Како би гласиле те изјаве, не знам...али наследници су држаоци и имају одређена права и пре стицања фактичког власништва.
ПС
Погледај закон о наслеђивању и закон о својинскоправним односима...или лепо одеш код адвоката па нека он објасни да ли можеш (и на који начин) пуноправно користити те обрадиве површине пре коначног исхода оставинске.
Hvala ti na info,probaću direktno ma gazdinstvo gde ue naslednik član.
Ako su parcele već ubačene (Obnavljate ugovor o zakupu dovoljno je samo da priložite nov overen ugovor i to je to >Pošto već imate ubačeno sve sa eKatastar<).Cak iako su njive vec u e agraru?
Taj prvi zakupac mara osloboditi (Obrisati) te parcele sa njegovog eRPG da možete vi da ubacite u vaš eRPG i onda morate da dodate ponovo kada budete ubacivali te iste parcele u vaš eRPG (JMBG od vlasnika parcela, Overen Ugovor i podatke o parceli sa eKatastar).Parcele su bile ubacene kod drugog u gazdinstvo,sad se menja zakupac.
Hvala puno na objasnjenju,ziv bio!Taj prvi zakupac mara osloboditi (Obrisati) te parcele sa njegovog eRPG da možete vi da ubacite u vaš eRPG i onda morate da dodate ponovo kada budete ubacivali te iste parcele u vaš eRPG (JMBG od vlasnika parcela, Overen Ugovor i podatke o parceli sa eKatastar).
Mora biti overen....Da li mora biti overen ugovor o zakupu zemlje kod notara? Drug mi kaze da je cuo da od ove godine kao mora, ja sam jesenas ubacio bez overe i prosao mi
Rekli su da je to bio prelazni period bez overe, i da će ti ne overeni ugovori važiti do 2 godine.... Bez obzira ako je potpisan na više.....Ne treba da praviš nov ugovor ako ti je njiva prihvaćena u E agraru.
Mogu svi da budu na istoj adresiШта би са повезаниm gazdinstvima
Mislim da ne ali vi pošaljite mail na https://eagrar.gov.rs/ (Budimo u kontaktu)jel postoji mogucnost uzimanja zemlje u zakup na kojima je pasivni status tog gazdinstva,jel bi imao subvencije?