markojx
Član
Kupio pre nove godine dan pa danas odneo pare i dobio racune bilo je odma posle ng al ja nisam stigao da odem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da sad ti ide na PIB ili Jmbg..kod mene nije hteo na broj gazdinstva da ide ako sam u PDVRacuni za gorivo oko desetak komada malo rasitnjeno pokusao da ubacim nece nesto, na svakom fiskalnom ima broj gazdinstva upisan, dobio sam uz svaki fiskalni racun i onaj veliki papir gde je sve detaljno upisano. Da li slikam i ubacujem samo sliku fiskalnog ili oba i fiskalnog i taj papir?
Broj fiskalnog racuna jel to dole na fiskalnom gde pise brojc racuna?
https://poljoinfo.com/threads/kupoprodajni-i-drugi-ugovori-u-poljorivredi.19830/post-1850164Gde ima da se skine obrazac za davanje zemljista u zakup? Sve sto nalazim nemogu da skinem,trazi registraciju.
da, treba ti fiskalni sa jmbg ili kasnije ce trebati broj gazdinstva na fiskalnomJedno pitanje, gorivo na nis karticu sto se placa po 179din, jel podleze i ono povracaju akcize?
Ja sam pre 2 meseca prijavio parcelu sa neoverenim ugovorom i proslo je.Prošle sve parcele nakon overenog ugovora kod notara. Prvobitno je poslat neoveren ugovor.
Ja sam pre 2 meseca prijavio parcelu sa neoverenim ugovorom i proslo je.
Nema tu problema šta je prošlo prošloje.