Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema zvanicno nista, al neovereni ugovori vise ne prolaze validaciju. Moraju samo overeni kod notara.
Ne razumem ????Da me ne shvatis pogersno ali na takav nacin izlaze ka nama da im bas ovakve kao ti i treba.
Ma prijatelju kogaa da naterass da ide kod notara da ti potpisuje zemlju u zakup???,necee da se cimaju ljudiii !!A ZA BABE I DEDE DA NE PRICAM DA SE PLASE POTPISA KOD NOTARA KAO DJAVO OD KRSSTA.Da me ne shvatis pogersno ali na takav nacin izlaze ka nama da im bas ovakve kao ti i treba.
Vidis, ja sasvim drugacije mislim, ako oni koce i stavljaju svakakve prepreke samo da nas odvrate od tih davanja onda ja idem iz inata na svaki moguci legalan nacin da uzvratim i da koristim maksimalno od svega toga.
Kod notara odlazis sa gotovim ugovorima. Oni samo overavaju potpise, a ugovori su tvoji(nasi).E to .
A treba li tamo ići sa popunjenim obrazcem UGOVOR O DAVANJU POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA NA KORIŠĆENJE BEZ NAKNADE ili notari tamo daju neki drugi ugovor?
Nisam našao obrazac sa naknadom mada bi u mom slučaju trebao.