Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zamisljeno je da ti ubacis podstke o toj parceli koju obradjujes.Postoji mogucnost na E agrar
" Пријава обраде земљишта по другом основу "
• Пријава обрађивања земљишта без писаног уговора о закупу
Jel zna neko o cemu se radi?
I prihvatili su to?Ja sam tako prijavio pola njive koji nije preveden a ta baba umrla u Americi, a za drugu polovinu njive imam ugovor sa vlasnikom.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Nema te površine ni u spisku ni u zbiru površina.I prihvatili su to?
Ne znam dal da probam tako da ubacim jednu parcelu koju sam u ugovoru pogresno upisao KO. Naravno na E agrar sam upisao KO ispravno ali nisu je jos prihvatili stoji "zuto" a ostale su prihvacene.Zamisljeno je da ti ubacis podstke o toj parceli koju obradjujes.
Kada popunis sve trazeno, sistem ti javi da si uspeno ubacio parcelu. Tu parcelu ne vidis medju svojim parcelama.
Samo si dao signal da inspektori provere da li se ta parcela obradjuje i da li je vec zauzeta kod nekog. Kada ustanove da je sve ok, doda se ta parcela na tvoj eagrar. Ovo mi je receno u ministsrstvu.
E sad dzabe mi da otvaramo rasprsvu kako ce ovo teze da ide. Ovako je zamisljeno.
Video sam ovo pitanje i na dobroj zemlji, ali kada sam procitao komentare, tj lupetanja i kuknjavu, shvatio sam da je beskorisno tamo pisati.
Ja sam tako ubacio dosta parcela pre jedno 2 - 3 meseca ali se još uvek ništa ne dešava. Čuvam sve račune i svi koji znaju u selu će svedočiti da ja obrađujem te parcele kao što bi ja za njih svedočio ali nešto nisam optimista da će to država prihvatiti iako su dali tu opciju. Ne znam kako ali probaću da nagovorim vlasnike parcela da napravimo ugovor, ljudi su veoma teški po tom pitanju.Postoji mogucnost na E agrar
" Пријава обраде земљишта по другом основу "
• Пријава обрађивања земљишта без писаног уговора о закупу
Jel zna neko o cemu se radi?
Isto i meni a sve je uredu sa zivotinjama.