To je program. Ne mozes ti da pises i brises sa fiskalnog nista sto nije u programu.Pre izdavanja fiskalnog računa im naglasiš i oni to onda upišu na račun.... Taj račun što imaš je ne važeći, na žalost....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je program. Ne mozes ti da pises i brises sa fiskalnog nista sto nije u programu.Pre izdavanja fiskalnog računa im naglasiš i oni to onda upišu na račun.... Taj račun što imaš je ne važeći, na žalost....
Ja sam juce bio da tocim neku malu kolicinu i gledam jutros racun nema broja gazdinstva.Ja sam sad pitao ovog mog dobavljača kaze da idemo pod sifru 11 ma sta mu to znacilo, inace sinoc obnovio gazdinstvo za 2024
Da ti pravo kazem nem pojmaZasto si zurio, kad se jos nista 100% ne zna kako ce biti.
Nisi u pravu.... Kako onda upišu PIB na račun za kupce u Pdv sistemu....?To je program. Ne mozes ti da pises i brises sa fiskalnog nista sto nije u programu.
Ako ste mislili ovo za Obnovu gazdinstvaZasto si zurio, kad se jos nista 100% ne zna kako ce biti.
Za račune od goriva nema opcija da se slikaju nego se ručno kuca broj računa i pib dobavljača?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
...... Kaže gospodja da svaki dan puno njih overavaju ugovore i da još nije odredjeno do kog datuma može da se dodaju parcele.....
Verovao ili ne pola knjigovođa pored tih zakupa prolazi kao da ne postoje.Nije na odmet znati..... Pošto vam ovo neće niko spomenuti pri overi ugovora, ali ako ih pitate onda će vam reći.....
Notari su dužni da svaki ugovor koji se overi kod njih na duži vremenski period od 3 godine (sve preko 3god se smatra dugoročni zakup) istog dana pošalju u Poresku Upravu radi razrezivanja poreza.... Bez obzira da li je ugovor sa cenom zakupa ili na korišćenje bez naknade... Oni koji su u sistemu pdv-a su mnogo bolje upućeni u to...
Može i naknadno.U vezi obnove gazdinstva... da li se prethodne kulture uklanjaju i dodaju nove za 2023/2024 godinu pa se onda izvrši obnova ili se može odmah izvršiti obnova gazdinstva a naknadno ukloniti kulture iz prethodne godine i ubaciti nove?