Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Piše broj BPGDa li piše kod koga se vodi?
Како уопште решити имовинско правне односе на таквој парцели? Да ли се воде у катастру или само у грунтовници тако?Imam ja jednu parcelu u zakupu, 1.8 ha, koja se vodi na 16 vlasnika, svi sa različitim prezimenima i dve trećine njih pomrlo pre 30-40 godina.
Ne mogu malo sutra. Nego ih verovatno mrzi.@markokg1982 Cudno,ja sam zvao pss Zr pa mi rekli da zovem taj call centar eagrar ...kao oni ne mogu nista,najbolje da zovem taj broj.
Mora da se briše od prethodnog zakupca, kad probaš da ubaciš parcelu izbaciće ti BPG na koje je zemlja registrovana. Sa tim brojem (i neku čokoladicu) ideš u trezor pitaš ko je ta osoba pod tim brojem. Moraceš da zamoliš tog lika da briše parcelu, ili sačekaš dok ističe ugovor.Uzeo zemlju o starije zene u zakup, a ona pojma nema o trezoru niti dal je zemlja kod nekog zavedena u eagrar. Ja mislim da jeste.
Kako da saznam kod koga?
Dali mora kod toga da se briše Ili mogu samo da ubacim u svoje gazdinstvo sa ugovorom?
Ne znam ako nema ugovor na koju osnovu je registrovao? Može, imaju u vidu!Nema ugovor u tome i jeste stvar.
Jel mora trezor od te opštine ili mogu i u moj?