Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam radio bez lk i proslo,samo ugovor i izvod iz katastra.Islo na verifikaciju i posle par dana pojavilo se u setvenoj strukturiDovoljno je da priložiš nov ugovor,izvod iz katastra,slike ličnih karti i produžiš vreme zakupa.
Tako je Srdjan objasnio,pa sam tako i uradio.
Možeš li da okačiš link gde može da se skine taj pdf fajl?Izvod iz katastra?
Jeste li sigurni da to mora?
A ako mora moze li pdf sa geosrbije?
Meni rekli iz Uprave za trezor da se prilaze samo novi ugovor i nema nikakvog roka do kada je to moguce. A ako se nema ugovor samo se navede broj parcele. E onda da bi se dobile subvencije po ha onda se na to ceka jer se vrse provere. Jedino sto nisu objasnili cime se sve dokazuje da bas ja obradjujem tu parcelu.
Za bilo koji novi zakup dovoljan je samo ugovor sa jmbg zakupca. Sad je barem lako proverljivo. Bilo koja sumljiva situacija je lako resiva za njih. Ne moze se jedna parcela naci na dva gazdonstva. Kontaktiranjem vlasnika zemljista se vrlo lako otklone sve zloupotrebe.
Jos jedna stvar koja bi bila izuzetno korisna je obavezno osiguranje useva kao osnovnog uslova za subvencije. Nema subvencija bez osiguranja. Tako bi jednim udarcem "ubili dve muve".
Vlasnik ne bih mogao da dobije subvencije ako je neobradjuje, a proizvodnja bi postala sigurna.
Izuzetno je glupo sto su subvencije iste za svaki hektar.
На порталу Ало! спроводе кампању против протеста пољопривредника показујући примере злоупотреба подстицаја за биљну производњу (субвенција по хектару). Оно што сада ми можемо видети је како изгледају подаци које имају у еАграру и стварно стање на терену које добијају преко BioSens-а.
free image server
Tek kada ponovo osnuju vladu ima da nas unište..sada samo skupljaju kako će i šta da nam rade.
Послато са 23053RN02Y помоћу Тапатока
Nekad sam radio u spediciji na carinjenju robe. Negde od 1985. pa bar do 1993. nisi mogao da uvezes bilo koju robu i da je ocarinis ako nisi imao polisu za osiguranje robe u transportu koju si morao da prilozis u carinskom postupku i to u originalu.како се може условити субвенционисање осигурањем, када је осигурање необавезно...односно добровољно.
Kako moze neko da dobije subvenciju na sumu, to je nemoguce. Jednostavno sajt prvo nije dozvoljavo unos tih parcela, licno proveravo da li je katastar uneo jbmg da li vuce sajta. Kasnije se pojavljivalo na sajtu po katastarskom broju. Znaci mozda je neko mogo da unese na gazdinstvo sumu ali se u bazi vodi kao suma i ne bi je sracunavalo u ukupnu povrsinu za isplatu.
Nekad sam radio u spediciji na carinjenju robe. Negde od 1985. pa bar do 1993. nisi mogao da uvezes bilo koju robu i da je ocarinis ako nisi imao polisu za osiguranje robe u transportu koju si morao da prilozis u carinskom postupku i to u originalu.
Znaci drzava moze da propise sve sto smatra da je korisno, narocito ako je korisno za nju.
Па ништа...може да је пријави...све може да се пријави али се субвенције дају за обрађене површине и онда при некој контроли инспекције постоје, поред субвенција и санкције...па све до кривичне одговорности.A ako je u pitanju njiva koja stoji pa je zarasla u trnje?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока