Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Raspitao se u trezoru, problem je sto otac zivi u Subotici, tamo nam je i zemlja, a ja zivim i prijavljen sam na adresi u Beogradu. Kazu mi da zbog toga ne mogu da se vodim kao clan i nosilac gazdinstva.Jedino resenje je da napravimo ugovor o zakupu ili da ja u njegovo ime sredim sve za e-agrar, verovatno cu tako i morati.Ako hoćeš ti da aktiviraš eAgrar na tvoje ime idi u trezor i promeni nosioca gazdinstva a oca ostavi kao člana gazdinstva i onda sve parcele ćeš moći da prijaviš. eAgrar će se najverovatnije povezati sa sadašnjom bazom. Kažem najverovatnije, jer to niko živi nezna, bolje ti je da napraviš promene da posle ne bi bilo problema
Da bi tvoj otac bio član tvog gazdinstva morate da budete prijavljeni na istoj adresiPa ne znam, tako mi rekose telefonom.
@Petar84Ili lepo napravis mail na oca i otvoris mu eupravu i e agrar
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Tako ce i biti.Ili lepo napravis mail na oca i otvoris mu eupravu i e agrar
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sve sam objasnio u ranijim postovima sa logovanjem na portal euprava, al' da ponovim.Ali jel treba cloud ?.On mi sad na sajtu uprave kaze da kvalifikovan elektronski certifikat u klaudu nije aktivan.A da bi njega aktivirao moram aktivirati consent id ...
Trenutno ne postoji ta opcija jer su podaci u katastru, e sad koliko su oni voljni da ih daju, nisam siguran.Da li mogu na Eupravi da vidim šta se od zemlje vodilo na mene po godinama? Nisam nešto mnogo trazio. ali trenutno ne uspevam da je nadjem pa. Pa ako neko zna gde je?
Nije jasno i dalje,zbog cega mi je potreban consent id uz cloud ?.Sve sam objasnio u ranijim postovima sa logovanjem na portal euprava, al' da ponovim.
Sertifikat za pristup je i na Ličnoj karti ili klaudu, kod pristupa samo sa Ličnom kartom ideš na opciju pristup sa kvalifikovanim digitalnim sertifikatom, unosiš PIN kod i to je to.
Kod pristupa preko aplikacije unosiš svoj mejl i aktivira se aplikacija gde unosiš svoj PIN kod i ako je u redu dozvoljen je pristup.
Sertifikat u klaudu možeš aktivirati jer će on kasnije verovatno koristiti za potpis raznih dokumenata tako da u svakom slučaju ne može da bude loše a i besplatno je za razliku od sertifkata drugih sertifikacionih tela (osim MUP-a), tako da ti je moj savet da ga aktiviraš.