Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Već sam pisao kako se instalira MUP-ov softver, Visual C ++ i Čeilik nisu potrebni kod prijave na portal, Čelik služi samo za čitanje podataka sa Lične karte i promenu PIN koda, postupak instalacije i šta je potrebno od softvera sam pisao u temi https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-1794420 a ako budeš imao nekih dodatnih pitanja možeš me kontakirati na PMЗнам то, али ми је први корак добијање ЛК са чипом. Рекоше биће готова за десетак дана, а приликом преузимања носићу и попуњене обрасце за издавање/уношење сертификата у ту ЛК.
Читач картица сам добио у петак. Чим сам убо његов кабл у УСБ порт, систем је сам нашао драјвере и завршио инсталацију. Само још да инсталирам Визуал Ц++ и онај МУП-ов "Челик".
Da mugu odneli bi sve parcele i spratno bi ih naredjalli po Beogradu. Znači strašno centralizacija u ovoj državi je neverovatna i kosi se sa svakom logikom sem logike da se više ućari dok može. Udjem da se registrujem na eID.gov.rs i kad sam trebao da odaberem prebivalište mog sela nema, Pored toga mesta nisu poredjana azbučnim redom već izgleda da nema nekog pravila, (Ne znam neka me neko ispravi ako neka logika postoji mada bilo koja mimo azbuke je glupost). Dakle mog sela nema, ali zato su uredno upisane valjda sve beogradske opštine. )Zato sto je poljoprivreda u gradu, a ne u selu. U selu je stoka seljacka koja treba da crkne, a grad treba da zivi.
Za početak možeš da se prijaviš na portal eUprava i vidiš podatke o sebi koji se nalaze u raznim registrima, možeš da se prjaviš na LPA i proveriš stanje poreza na imovinu (ukoliko je imaš na svoje ime), što se tiče portala eAgrar koji te verovatno zanima tu ćeš morati da sačekaš da se on aktiviraИ шта сад са том апликацијом мислим чему служи?
Mislim da ćeš ipak morati na njega da otvoriš nalog ali ćeš ga verovatno Ti koristiti, ne znam kako će da funkcioniše portal eAgrar ali svi portali koji su sada u funkciji kao identifikator korisnika imaju JMBG, ako je on (gazdinstvo) registrovan po JMBG-u onda će veza sa korisnikom koji se prijavi na portal da se radi preko njega (JMBG-a).Ako neko moze da objasni,
Zemlja i gazdinstvo se vodi na oca, da li ja mogu da aktiviram e-agrar ili e-agrar mora da se vezuje zanjega?
Kako može neko ko radi u pošti da ti kaže kada će biti eAgrar pušten u radpitao ja danas u posti kad ce biti aktivacija E Agrara ona se nasmeja i kaze pa ne znam,reko mozda je nece ni biti
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока