Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se bese trazi potvrda aktivnog statusa preko eAgrar-a ?.
Jel to ide preko onog ''izvodi i potrvde'' pa tamo se izabere pod vrstom izvoda ''podaci o poljo gazdinstvu'' ?.
Izvod iz Registra Poljoprivrednih Gazdinstava
Potvrda o trenutnom statusu poljoprivrednog gazdinstva
Svrha potvrde napišite šta želite
Kliknite na "Podnesi zahtev"
Дукеј направи писмо преко адвоката и пошаљи им. Образложи све то и нека адвокат наведе да захтева то и то и да је тужба реална могућност. Тако нећеш ништа урадити.Ponovo sam zvao eAgrar, dobio iz prve, i operater je stvarno bio ljubazan, ali pomoći i dalje nema!
Konkretno, raspitujem se o subvencijama za parcelu koja zbog tromesečne verifikacije nije mogla da uđe u spisak parcela za subvencije, kad su prošli svi rokovi za subvencije parcela je konačno verifikovana ali je izvisila za subvencije. Ja baš i ne mogu da se pomirim sa tim jer smatram da je to vid klasične krađe, i pokušavam da mi neko da odgovor da li ta parcela ima pravo na subvenciju ili nema. Da znam na čemu sam. Zvao sam više puta, slao mejlove više puta, uvek bude ostavi podatke pa ćemo ti javiti odgovor, ali odgovora nikad i nigde... Tako je i sad bilo, kaže operater da dam podatke, odgovorim mu da mi je podatke zapisivao već par puta, i kroz mejlove sam dostavljao podatke, ali odgovora nema. Kaže on to ne zavisi od njih jer oni o tome ne odlučuju. Pitam od koga zavisi, kaže to radi neka druga služba, oni odlučuju. Reko' daj mi onda kontakt te druge službe pa da njih onda pitam, kaže ne može, ta služba ne radi sa strankama! Eee Srbijo...