emigrant
Član
I na mail moraju da odgovore.Znači šaljite mail,to je službeni vid komunikacije i validan je na sudu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoces da kazes da ne prima samo od cika Ace .... mejlove .prebukirana je, kao i Jelena.
Samo da ih i potsetimo da se to uopste nije ni radilo poslednjih 2-3-4 godine kada je obnova registracije bila automatska. Nisi ni morao u trezor da ides po tom pitanju, a sad preko noci je bitno i kako si njivu podelio po kulturama...Ja nzm kako oni to planiraju da nateraju ljude da se svake godine upisuje tacno ono sto je na toj parceli. Mozda u nekom idealnijem svetu ali ovde u okolini po sumadiji to nece da ide bas tako.. Licno nisam planirao svake godine da menjam kulture po parcelama nego da imam samo procentualno onoliko koliko stvarno imam. Sta je razlog, imam preko 100 parcela koje su toliko usitnjenje, vecina njih pospajana u vece ali ne vredi kad su u eagraru svaka za sebe, neke imaju po manje od 1 ara, mnogo ih je sa manje od 10 ari, katastrofa.. Nek dodju o svom trosku da urade sva ta spajanja parcela pa cu onda rado da izadjem u susret i da popunjavam svake godine za svaku parcelu posebno.
Verovatno će najgore proći oni koji žive u "gradu" sa sedištem gazdinstva.... Od mehanizacije naravno nemaju ništa.... I promet preko računa imaju samo "subvencije"....Sad ce tek biti svega.
u pravu siMeni nije jasno zasto mora da se upise tacna kultura? Ako oni daju subvencije za ratarske kulture, zar nije jednostavnije da se stavi polje RATARSKA KULTURA i time naznacio da si posejao RATARSKU KULTURU,,, ovako ako slucajno pogresis i umesto soje upises KUkuruz, kao da si napravio neki prekrsaj, a obe kulture su RAtarske i za obe dobijas istu subvenciju?