markokg1982
Član
Klikni na ovo ID u sredini. Dokle god ne vidis tu svoje ime, zatim onih dugackih 16 cifara ID broja, i dok ne procitas dokle vazi, to nije to.Ja sam morao da resetujem telefon na fabrička podešavanja, znači izgubio sam sve aplikacije i morao sam da ih ponovo instaliram. Instalirao sam ConsentID, i kad sam je otvorio aplikacija je tražila da se aktivira tako što sam upisao šestocifreni pin kod (isti onaj koji je bio pre reseta telefona), pa potom ponovo upisao taj pin kod kao potvrdu i nakon toga je aplikacija tražila da skeniram QR kod. Kad sam i to uradio aplikacija je izbacila poruku da dodam ID, nakon što sam kliknuo na "dodaj ID" izašla je poruka greške da je pogrešno korisničko ime i da pokušam ponovo. Međutim od ponovnog pokušaja nema ništa jer dalje ništa ne mogu da uradim i jedino što mogu je da isključim aplikaciju. Nakon što se aplikacija ugasila, ako je ponovo startujem izađe mi ekran gde traži da ukacam pin kod i nakon što ga ukucam izađe mi ovakav screen:
Dok nisam morao da resetujem telefon i dok je aplikacija bila uredno aktivirana, imao sam isti screen ali ne mogu da se setim da li je i onda bilo ovo "skenirajte QR kod". Ako neko ima da mu radi aplikacija kako treba može li mi reći da li je ovako i kod njega kad ukuca pin kod, odnosno da li mi aplikacija radi kako treba ili treba ponovo da idem u poštu da tražim drugi eID?
Moras ici po nove psrsmetre, kako ti je i receno. Tj 90% sam siguran sam da kada kliknes na to ID da nece biti tvog imena.