Lentic_98
Član
Pitao u posti kazu mi ne znamo nista samo izdajemo kodove.
Kome mogu da se obratim?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Kome mogu da se obratim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam šta je problem, aktiviranje naloga, pristup portalu eUprava...?Citao sam i probao sam tako i opet nece, sutra cu zvati kol centar.
Kada mi uspesno prihvati skeniranje koda hocu li moci sve da radim na telefonu ili cu morati na kompijuteru?
Druze, evo ja cu ti odgovoriti. Juce i prekljuce jako lose radi consentID aplikacija. Lepo se instalira, lepo prihvati pin cod, lepo skenira qr cod i ali kada kliknes da povuces parametre, onda pocne da vrti u nedogled. Pa se desi da ti prikaze ksko trrba ponovo da kliknes (kao da si mehsnicki uneo parsmetre umesto sto si sknirao qr cok), i opet vrti i vrti i nekad uspesno i prodje.Citao sam i probao sam tako i opet nece, sutra cu zvati kol centar.
Kada mi uspesno prihvati skeniranje koda hocu li moci sve da radim na telefonu ili cu morati na kompijuteru?
Ako ne možeš više da se prijaviš sa računara koristeći registrovanu E-mail adresu i imaš problem sa mobilnom apliakcijom možda bi bilo dobro da se preko mejla obratiš administratorima portala eUprava, pročitao sam negde u njihovim upustvima da je moguće "resetovati" nalog, pošalje im se zahtev i oni to odrade.Ја сам успео само делимично да видим апликацију .На компјутеру ми није била активна и нисам никако успео да је активиран па сам је деинсталирао ,и поново инсталирао ,после тога више нисам могао да се пријавим.
Meni su u pošti izdali pogresne parametre, zato nisam mogao da pokrenem aplikaciju consent.Javilo mi se jos par kolega u PP da imaju isti problem tako da cekacu da proradi.
Hvala svima
Imao sam i takvih problema.Meni i dalje nece da ucita ID broj skeniram ga i sad izbaciva pogresno korisnicko ime.
Jel imao jos neko takav problem?