Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ugovor ili obavestenje od banke al prvo promeni broj racuna ukucaj bez crtica jer sa crticama nece da prihvati posle toga ti trazi prilog odnosno te slike i sistem sam promeni ime banke.Kod promene računa i banke. Šta treba priložiti? Neki dokument ili samo treba upisati broj računa i naziv banke?
Ako parcele ostanu žute zbog sporog rešavanja odnosno te verifikacije, na to sam mislio, ništa od subvencija?Ništa sledeće godine će te dobiti subvencije i za te parcele.
Dostavite nam podatke pa ćemo se potruditi da vam rešimo problem što pre Dug proces čekanja verifikacije
Poštovanje gospodine @matkoviczoran1 trebate da priložite dokument gde piše stari i novi račun (Podrazumeva se da ga upišete i u vaš eRPG u polju Namenski račun).Kod promene računa i banke. Šta treba priložiti? Neki dokument ili samo treba upisati broj računa i naziv banke?
Neka izabere opštinu i neka upiše broj parcele u eKatastar nepokretnosti i ako tu piše ta površina onda je to to.Jednom mom komsiji fali parcela i on ju je dodao iz katastra, posto je njegova, ali...u eagraru pise manja povrsina od one u katastru...Nije mi jasno kako je to moguce...Moze li on tu parcelu sada iz eagrara da ukloni pa da proba opet da je doda iz ekatastra ? Da vidi ovog puta hoce li pisati ispravno...
Neka odradi onako kako smo rekli.Postovani Petre, u eKatastru pise kako treba, odatle je i dodao parcelu u eagrar. Ne znam kako mu se pojavi drugacija povrsina.
A da ukloni pa opet proba da doda iz eKatastra ?
Nisu nama iz banke uterali to je neki normalan proces ,ovo mi se vec desavalo kad je pukla Agrobanka. Samo sto je tad bilo neko je vec napisao da uzmes ugovor iz druge banke svratis do upr.za trezor i racun promenjen.E da i dalje racun u zutom al su nam uterali iz banke samo tako
Poštovanje gospodine @milan971 do kada vam važi onaj stari namenski račun koji je bio na eRPG ? Ako je istekao dostavite taj dokument (Podrazumeva se da ga upišete i u vaš eRPG u polju Namenski račun).https://ibb.co/ZzSBbnJ][/url]
Posto od banke nisam dobio nikakvo obavestenje o promeni racuna , danas odem u filijalu i dobijem ovo.
Nadam se da je to dovoljno za promenu racuna.
Takodje i meni,juce oko podneva stiglo resenje u e sanduce ali lova nije leglaJuče stiglo obaveštenje u E-sanduče od Uprave za agrarna plaćanja, Rešenje za biljnu proizvodnju na tri kucane strane sa sve površinom i novcima koja će biti isplaćena, samo ne piše kada. Ali zato stoji velikim slovima NALAŽE SE ISPLATA.....
ČEKAMO.