Po meni , ovo je dosad katastrofa!
Ako je u pitanju da se mora sve digitalizovati (zato je tu i digitalna Ana ) onda je to moralo biti preko zimskog perioda a ne pred i u jek prolećne sezone
Drugo što mi je zapalo je, da štogod da uradite niste sigurni i nemate informaciju da li je ok , da li možete ispraviti i da li je ne važeće a to smo sve dobijali na šalteru
Ako je cilj kontrola svega kao što pokušavaju da kontrolišu celo čovečanstvo onda shvatam (donekle), a ako je cilj da se subvencije i podsticaji dele kako treba onda je to promašaj
Prvo su se trebali oni sami digitalizovti da i mi građani njih kontrolišemo a drugo sve nepravilnosti koji su dosad dolazile su bila prećutnim dozvoljavanje ljudi iz ministarstva ,Toliko ne razumnih uredbi , a oni digitalizaciju
Da li je donešen novi zakon , da li je uređen pio sistem , da li postoji jasno ko je , da li se može baviti poljoprivredom...da li postoji racionalno ponašenje svih nosioca vlasti ...NE
EU je to tražila i tačka , a EU ne traži ovo ostalo Još nešto ...za svu ovu zajebanciju neko će da uzme velike pare.....
I zaboravih da kažem da je za sve kriva Corona i rat u Ukrajini i naravno bivša vlast