dragan.kovacev
Član
A sta vi ocekujete od bande lopovske! Takodje i nepismene! Ne zivite vi u Nemackoj pa da se sad cudite, Srbija brale!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Веровао или не,бирократија и у тој Немачкој није ништа боља ни ефикаснија,шта више, у неким случајевима још гора.A sta vi ocekujete od bande lopovske! Takodje i nepismene! Ne zivite vi u Nemackoj pa da se sad cudite, Srbija brale!!!
Нисам,кажем онако. Јеси ли ти? Знаш ли да у Немачкој за промену мејла за рачуне 11 пута зовеш и сваки пут ти кажу сређено је.Jesi li ti nekad bio u Nemačkoj?
Он је добио извињење бар,мени су цео квартал за пдв погрешно спровели и још послали казну. Једва се исправило,ал извињење још нисам добио,појео вук магарца.Ja sam se lično uverio da je penzioni fond CH izostavio okruglo 10 g radnog staža čoveku.Posle intervencije advokata ispravljena je greška uz pismo izvinjenja o grešci.
Toliko o efikasnosti zapadnih sistema.
Ma da, Nemci su ineče poznati po neefikasnosti, mutljevini i guranjem stvari pod tepih. Ma kod nas je bre super kad vidim kako taj jadan Nemac živi.Нисам,кажем онако. Јеси ли ти? Знаш ли да у Немачкој за промену мејла за рачуне 11 пута зовеш и сваки пут ти кажу сређено је.
Или ти шаљу техничара ког мораш да чекаш код куће и тако га чекаш и изостанеш 3-5х са посла а он не дође. Или ако хоћеш да купиш некретнину тј кућу нотар и маклер те коштају око 50 000е.
Или ако ти треба дераматолог а ниси приватно осигуран него законски,добијеш термин за 11 мјесеци а ти имаш осип.
Или треба да осигураш ауто и добијеш термин у јулу а данас јануар итд итд.
Ал нисам био,само сам чуо.
Uživaj. Zašto bi bilo gde išao a pogotovu u Nemačku.Нисам,кажем онако. Јеси ли ти? Знаш ли да у Немачкој за промену мејла за рачуне 11 пута зовеш и сваки пут ти кажу сређено је.
Или ти шаљу техничара ког мораш да чекаш код куће и тако га чекаш и изостанеш 3-5х са посла а он не дође. Или ако хоћеш да купиш некретнину тј кућу нотар и маклер те коштају око 50 000е.
Или ако ти треба biдераматолог а ниси приватно осигуран него законски,добијеш термин за 11 мјесеци а ти имаш осип.
Или треба да осигураш ауто и добијеш термин у јулу а данас јануар итд итд.
Ал нисам био,само сам чуо.
Nisam primetio tu opciju.Нема аутоматски, мора се поднети захтев.
Poštovanje gospodine @cika_laza zahtev za subvencije se ne podnose automatski već morate da idete na platformu ePodsticaji i da izaberete šta želite od javnih poziva.Uspesno sam obnovio gazdinstvo. Da li se i za subvencije podnosi zahtev ili sam obnovom automatski konkurisao i za njih ?
Prijatelju, ne ide to tako. 20 godina radim web development. Stotine sajtova, web shipova, platformi i aplikacija sam do sada uradio. I apsolutno nikada, nisam postavio nesto online, a da nisam morao da popravljam u radu uprkos testiranjima. I ne poznajem niti jednog kolegu kome je to uspelo. To jednostavno tako ne funkcionise. Nesto moze perfektno da radi u jednom browseru, i na nekom uredjaju, a da uopste ne funkcionise na nekom drugom. I apsolutno je nemoguce sve to testirati na local serveru. A da ne pricamo o kasnijim nadogradnjama koje su stalne. Sve bi to lepo zvuci sto ti kazes, ali je nemoguce. Zato smo svi mi Srbi najbolji selektori na svetu. Svi bi mi to bolje, znamo kako. U praksi to ne funkcionisePa to se prvo napravi da funkcioniše pa se lepo iztestira pa tek onda pusti u rad a ne ovako pustiš u rad i u međuvremenu i testira i dorađuješ. Ali ništa ovo nije slučajno sve je lepo smišljeno.
Izvinjavam se što sam glup.Prijatelju, ne ide to tako.