paorpaor
Član
Ima sanse da daju jos jednom za jesenju, ako se sredstva ne potrose posto nema 200k gazdinstava od prosle godine.
Stap i sangarepa
Stap i sangarepa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imare masu Youtube uputstava. Ukucajte u pretrazi "kako instalirati Google app na Huawei"Treba da komsiji odradim e agrar a ima huawei telefon. Znam da je vec pisano o tome ali da ne pregledam sada stotine stranica moze li mi neko ukratko napisati kako da instaliram consent id.
Meni i dalje nece ni da udje u eSanduceIzgleda da je rešeno e-sanduče, 5 dana bilo onemogućeno više nema te greške.
Sad vidim i ja da nije kod svakog. Kod jednog posle 7 dana aktivirali, kod drugog još nisu.Meni i dalje nece ni da udje u eSanduce
Instaliras na telefon aplikaciju Gspace. Posle ces preko nje moci da instaliras Consent.Treba da komsiji odradim e agrar a ima huawei telefon. Znam da je vec pisano o tome ali da ne pregledam sada stotine stranica moze li mi neko ukratko napisati kako da instaliram consent id.
Kad zatrazim potvrdu pise Esanduce nije pronadjeno i nemoguce je izdati potvrdu a Eupravu koristim i ulazim svaki dan u nju sem u EsanduceAko nisi trazio nikakvu potvrdu normalno da je prazno. Ja sam trazio potvrdu o aktivnom statusu i stigla je u eSanduce.
Mada sam drugaru tako resio problem.ali kod mene nece a ovi iz It ja se javljaju i kazu da je problem prosledjen nadleznoj sluzbi vec deset danaInstaliras na telefon aplikaciju Gspace. Posle ces preko nje moci da instaliras Consent.
Da li je u katastru upisano da je deo parcele pod objektom i deo pod voćnjakom?Ako se na istoj parceli nalaze delom kuca i vocnjak, moze li se cela upisati kao poljoprivredno zemljiste i podneti zahtev za subvenciju?
Po nekoj priči trebalo bi da izvod važi bez pečata.Da li ovi strucnjaci iz E-agrara salju na adeesu pecatiran i potpisan izvod koji mi je potreban za prodaju psenice Direkciji za robne rezerve.
Sent from my iPhone using Tapatalk