@Petar_Petrović
Поштовани, мени је еСандуче и даље "привремено деактивирано" и "онемогућено за приступ". Могу да се улогујем у њега (и као примарни корисник и као администратор), али не могу да га сам активирам никако. Једноставно не постоји та опција. Покушавао сам да га активирам и тражењем електронског извода из Регистра пољоприведних газдинстава, али без успеха. Из еУправе кажу да је у питању нека системска грешка, а траже и да покушам поново, иако сам већ покушавао неколико десетина пута користећи различите веб претраживаче (Opera, Firefox, Chrome, Edge). Пар пута су ми тражили да им доставим податке попут корисничког имена и ЈМБГ, иако сам претходно то учинио. И тако већ скоро две седмице, без икаквог конкретног решења...
Зашто не би било могуће да се пријавимо на еПодстицаје без активног еСандучета? Па када (и ако) га некада активирају, нека шаљу решења у њега. А дотад имају мејл и кућну адресу. Уосталом, газдинство је обновљено без активације еСандучета на еАграру.
Каква је то системска грешка коју није могуће отклонити две недеље?! Ја сам досад веровао да ми имамо врсне ИТ стручњаке и да за њих такав проблем представља мачји кашаљ.
Исто тако, из еАграра ми је речено да не могу да исправе моје презиме. Уместо "ић", у регистру ПГ завршава се на "иц". На латиници и не изгледа толико страшно, али на ћирилици баш пара очи.