geci
Član
Nit resavaju esanduce ni zahteve koji su stigli,izgleda spijili pravoslavni i katolicki uskrs
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel stoji crveni trougao??Unesi parcele bez jmbg imas opciju ,i ja sam tako za parcele koje se vode na majku.
Uneo sam ali nisu verifikovane i prestao sam da verujem da će ikada biti. Nema koga nisam zvao i šta nisam radio ali džabe.... Parcele su trideset godina u porodičnom vlasništvu, registrovane u gazdinstvu od kada postoji RPG, nikada nikakav problem nije postojao ali evo sada je napravljen i ne vidim da iko ima nameru da ga reši. Ne mogu da poverujem da se sve dešava slučajno a još teže da se sve ovo radi u interesu poljoprivrednika.Unesi parcele bez jmbg imas opciju ,i ja sam tako za parcele koje se vode na majku.
Jedan dan je stojao neki zuti znak ,sledeceg ga nije bilo i onda sam podneo zahtev za subv. sve je uslo u setv. strukturu.Jel stoji crveni trougao??
мене су већ пршле недеље звали због једне парцеле где стоји плодоуживање ( и првобитно сам "прикачила" скенирано, потписано, печатирано плодоуживање), ја им и преко телефона објаснила о чему је реч, опет прикачила тај документ уз нашироко објашњење, ето знак узвика још стоји...@D.i M.e ја сам додавао парцеле без ЈМБГ и касније у катастру уписао са ЈМБГ и кад је прошло то у катастру онда више није било тих парцела (нису биле на чекању а нису ни прихваћене - писао сам већ о томе) па сам овде питао шта да радим и нисам добио одговор а такође сам послао мејл и ништа од одговора па сам уписао парцеле (кад се изабере на којег члана да се дода па се упише к.о. и онда има да се изаберу парц. које нису уписане а у власништву су). То је било у петак и од онда нисам улазио на еАграр (у петак сам и поднео захтев за субвенције). Међутим, сад имам пропуштене позиве 3 са једног броја а још један са другог и прочитао сам шта си писао и претпостављам да ме због тога зову. Малопре сам гледао еАграр и сад на свакој парцели пише ко је власник и нема никакво упозорење да нешто не ваља. Касно је да их позовем, сутра ћу па ћу чути шта је посреди ако је уопште о томе реч.
Neko je imao isti problem.... Treba valjda da se podesi vremenska zona na telefonu ako sam dobro zapamtio.Drugar je instalirao Consent id za koji su mu parametri izdati pre nekoliko dana. Pri prijavljivanju na e-agrar ili e-upravu,cim ukuca pin u consent id istog momenta mu stoji obavestenje da je zahtev istekao. Uopšte nema onog odbrojavanja za koje vreme moze da potvrdi zahtev. Da li je neko imao ovakav problem i kako ga rešiti?